0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Stamppot weekend

Stamppot dat hoort gewoon bij Nederland en bij de winter. Daarom hebben wij een heus stamppot weekend bedacht. Kom het weekend van 13, 14 december naar de Wolfskuil en dan gaat de keurslager een heerlijke stamppot voor jullie maken.

Dat wordt nog wel even kiezen: gaan jullie voor zuurkool, boerenkool, hutspot, andijvie of toch voor rode bieten stamppot? Natuurlijk met een stuk vlees voor de liefhebbers, zuurgarnituur en jus.

Jullie logeren in De Jorishoeve, een moderne groepsaccommodatie midden in het bos bij Ommen. Deze accommodatie heeft twee persoonskamers waarvan 2 op de begane grond met aangepast badkamer. Er kunnen 28 personen overnachten. Zijn jullie met een kleinere groep dan kun je ook De Hoeve (16 personen) of De Joris (12 personen). Voor vragen neem contact op met De Wolfskuil.

 

De Wolfskuil - De Hoeve

Ommen, Overijssel


: € 975,-

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open k..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - De Jorishoeve

Ommen, Overijssel


: € 1495,-

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn gehee..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers10
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - Joris

Ommen, Overijssel


: € 825,-

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze zeer moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De..


Fietsverhuur
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie