Groepsaccommodatie , ,

Algemene informatie


Cijfer: 8,7 / 10,0
6 beoordelingen

Groepsaccommodatie

Foto´s van

Reviews over

Door: Margot en Laurent

Waardering: 9 / 10
"In juli hebben we onze bruiloft op De Biestheuvel gevierd. We waren al heel blij toen we deze locatie hadden gevonden, het eerste gevoel was goed en dat hebben jullie helemaal waargemaakt. Jullie professionele en tegelijkertijd gemoedelijke manier van werken, altijd met een glimlach, meedenkend, steeds met het idee het de gasten naar hun zin te maken en de gemakkelijke communicatie maakten dat we ons thuis voelden. Alles is mogelijk: trouwen in de open lucht, versiering in de eetzaal, fantastisch feest in de aanliggende zaal, DJ die heel goed inspeelt op de gasten. Ook de flexibiliteit in de planning is ideaal. Omdat alles op de Biestheuvel plaatsvond, was het geen probleem als een onderdeel iets meer tijd in beslag nam. De prachtige vakantiehuizen met voorbereide slaapkamers, alles keurig netjes en schoon. Iedereen was onder de indruk van de ruimten en de mogelijkheden. Vanuit de feestzaal lopend naar de slaapkamers: iedereen kan blijven slapen en de volgende ochtend samen ontbijten! De flexibiliteit in de verzorging: zelf regelen of door jullie laten verzorgen, alles kan en het eten was prima! Ook willen we nog de vriendelijkheid van het personeel noemen. Met name de feestavond is door iedereen enorm gewaardeerd. Franssprekende bediening voor het eten en het feest!! Onze Franse en Belgische gasten waren blij verrast! De Biestheuvel is echt een gouden combinatie en we hopen dat nog heel veel mensen de weg naar jullie gaan vinden; onze gasten zijn in ieder geval al sprekende reclameborden! Ze hebben het uitstekend naar hun zin gehad. "

Door: Claire Gooskens

Waardering: 9 / 10
"We werden vriendelijk ontvangen bij aankomst. Heel het weekend werden we vriendelijk geholpen, geen een vraag was te veel. Mooie, schone ruime accommodatie, met een mooi buitenterras. Leuke terrein waar je veel kunt ondernemen voor jong en oud. Prachtige natuur waar je mooie wandelingen kunt maken. "

Door: Jeanet Kreling

Waardering: 9 / 10
"Prachtige accommodatie (grote eigen badkamer bij elke kamer) met vriendelijke, behulpzame en makkelijke mensen. Groot aanbod van leuke activiteiten rond de accommodatie en idem wat verder in de omgeving. Ook prima geschikt voor kleine kinderen. Zeer aanbevolen !"

Door: Walter van Beek

Waardering: 8 / 10
"Hartelijke ontvangst met koffie, een verjaardagsfles wijn en een tas vol info over de omgeving. Ruim gastenverblijf met uitzicht op het mooie binnenterrein. 's morgens werd er een volle mand met ontbijtproducten gebracht, (helaas geen verse jus d' orange en streekproducten)"

Door: F. Zwijgers

Waardering: 9 / 10
"Zeer kindvriendelijke efficient ingedeelde prima groepsaccommodatie met leuke te boeken activiteiten. Prima slaapkamers met douche, wastafel en toilet en voldoende extra toiletten. Gezellige zitkamer met tv. Drie vaatwassers was ideaal, maar vier gaspitten was erg weinig. Het overkapte terras met lange tafel en voldoende stoelen was super en de tafeltennistafel ideaal."

Door: S. Slagboom

Waardering: 8 / 10
"We hadden een fantastisch trouwjubileum bij de Biestheuvel. De mix van zelfverzorging en catering was precies wat we zochten. Door de huiselijke sfeer, voelden de gasten zich snel thuis. De buitenruimte bood ook de mogelijkheid om even rustig buiten te zitten. De voorlichting vooraf was duidelijk en men dacht actief mee in oplossingen. Alles was eigenlijk wel mogelijk en inpasbaar. Dank daarvoor!"

In de omgeving van

De faciliteiten van

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties: