0900-2025094

Groepsaccommodatie , ,

Algemene informatie


Cijfer: 9,0 / 10,0
6 beoordelingen

Groepsaccommodatie

Foto´s van

Reviews over

Door: Claire Gooskens

Waardering: 9 / 10
"We werden vriendelijk ontvangen bij aankomst. Heel het weekend werden we vriendelijk geholpen, geen een vraag was te veel. Mooie, schone ruime accommodatie, met een mooi buitenterras. Leuke terrein waar je veel kunt ondernemen voor jong en oud. Prachtige natuur waar je mooie wandelingen kunt maken. "

Door: Jeanet Kreling

Waardering: 9 / 10
"Prachtige accommodatie (grote eigen badkamer bij elke kamer) met vriendelijke, behulpzame en makkelijke mensen. Groot aanbod van leuke activiteiten rond de accommodatie en idem wat verder in de omgeving. Ook prima geschikt voor kleine kinderen. Zeer aanbevolen !"

Door: F. Zwijgers

Waardering: 9 / 10
"Zeer kindvriendelijke efficient ingedeelde prima groepsaccommodatie met leuke te boeken activiteiten. Prima slaapkamers met douche, wastafel en toilet en voldoende extra toiletten. Gezellige zitkamer met tv. Drie vaatwassers was ideaal, maar vier gaspitten was erg weinig. Het overkapte terras met lange tafel en voldoende stoelen was super en de tafeltennistafel ideaal."

Door: S. Slagboom

Waardering: 9 / 10
"We hadden een fantastisch trouwjubileum bij de Biestheuvel. De mix van zelfverzorging en catering was precies wat we zochten. Door de huiselijke sfeer, voelden de gasten zich snel thuis. De buitenruimte bood ook de mogelijkheid om even rustig buiten te zitten. De voorlichting vooraf was duidelijk en men dacht actief mee in oplossingen. Alles was eigenlijk wel mogelijk en inpasbaar. Dank daarvoor!"

Door: Frans Swinkels

Waardering: 9 / 10
"Algemene indruk goed. De service was fantasties en het eten was lekker en goed verzorgd. Alleen stonden er op een aantal kamers hooglaagbedden voor ouderenen.of gehandicapten, en de huiskamer en het eetgedeelte lag erg ver uitelkaar. Iedereen vond het voor herhaling vatbaar. Groetjes vriendengroep de Bertjes."

Door: Wilma Van der teems maat

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een heerlijk weekend gehad met neven en nichten, gezellige accomodatie (achterhuis) en het buffet op zaterdagavond was echt perfect. Ook de communicatie was perfect tot de week voor vertrek nog gebeld over onze wensen top. Het terrein is ook voor ieder wat wils en veel te doen al hebben wij daar geen gebruik van gemaakt omdat wij op het aller laatst hebben geboekt en al de activiteiten hadden geregeld. Maar voor een volgend weekend zullen wij daar zeker gebruik van maken, nu hebben wij niet de hoofdprijs betaald die lag een stuk lager als je lang van tevoren zal boeken. Deze prijs was was goed betaalbaar voor het aantal personen."

In de omgeving van

De faciliteiten van

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties: