Groepsaccommodatie , ,

Algemene informatie


Cijfer: 9,0 / 10,0
7 beoordelingen

Groepsaccommodatie

Foto´s van

Reviews over

Door: Astrid en Ger van Tussenbroek

Waardering: 9 / 10
"snelle feedback bij het stellen van onze vragen. Schone accommodatie, alles aanwezig. Als je iets nodig hebt, is het zo geregeld!"

Door: Lara Herpers

Waardering: 9 / 10
"Wij zijn hier getrouwd; we hadden een heel weekend, waarin we als eigenwijs stel van alles zelf wilde doen. De Biestheuvel heeft in ons alle mega goed geholpen en ondersteund, en tegelijkertijd alle ruimte gegeven in de dingen die we zelf wilde organiseren. Een ongekende Brabantse gastvrijheid, flexibiliteit en prijs/kwaliteit verhouding; zowel tijdens de maanden vooraf als tijdens het hele weekend. Niks meer dan lof!"

Door: Margot en Laurent

Waardering: 10 / 10
"In juli hebben we onze bruiloft op De Biestheuvel gevierd. We waren al heel blij toen we deze locatie hadden gevonden, het eerste gevoel was goed en dat hebben jullie helemaal waargemaakt. Jullie professionele en tegelijkertijd gemoedelijke manier van werken, altijd met een glimlach, meedenkend, steeds met het idee het de gasten naar hun zin te maken en de gemakkelijke communicatie maakten dat we ons thuis voelden. Alles is mogelijk: trouwen in de open lucht, versiering in de eetzaal, fantastisch feest in de aanliggende zaal, DJ die heel goed inspeelt op de gasten. Ook de flexibiliteit in de planning is ideaal. Omdat alles op de Biestheuvel plaatsvond, was het geen probleem als een onderdeel iets meer tijd in beslag nam. De prachtige vakantiehuizen met voorbereide slaapkamers, alles keurig netjes en schoon. Iedereen was onder de indruk van de ruimten en de mogelijkheden. Vanuit de feestzaal lopend naar de slaapkamers: iedereen kan blijven slapen en de volgende ochtend samen ontbijten! De flexibiliteit in de verzorging: zelf regelen of door jullie laten verzorgen, alles kan en het eten was prima! Ook willen we nog de vriendelijkheid van het personeel noemen. Met name de feestavond is door iedereen enorm gewaardeerd. Franssprekende bediening voor het eten en het feest!! Onze Franse en Belgische gasten waren blij verrast! De Biestheuvel is echt een gouden combinatie en we hopen dat nog heel veel mensen de weg naar jullie gaan vinden; onze gasten zijn in ieder geval al sprekende reclameborden! Ze hebben het uitstekend naar hun zin gehad."

Door: Claire Gooskens

Waardering: 9 / 10
"We werden vriendelijk ontvangen bij aankomst. Heel het weekend werden we vriendelijk geholpen, geen een vraag was te veel. Mooie, schone ruime accommodatie, met een mooi buitenterras. Leuke terrein waar je veel kunt ondernemen voor jong en oud. Prachtige natuur waar je mooie wandelingen kunt maken."

Door: F. Zwijgers

Waardering: 9 / 10
""

Door: S. Slagboom

Waardering: 8 / 10
"We hadden een fantastisch trouwjubileum bij de Biestheuvel. De mix van zelfverzorging en catering was precies wat we zochten. Door de huiselijke sfeer, voelden de gasten zich snel thuis. De buitenruimte bood ook de mogelijkheid om even rustig buiten te zitten. De voorlichting vooraf was duidelijk en men dacht actief mee in oplossingen. Alles was eigenlijk wel mogelijk en inpasbaar. Dank daarvoor!"

Door: Wilma Van der Teems maat

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een heerlijk weekend gehad met neven en nichten, gezellige accomodatie (achterhuis) en het buffet op zaterdagavond was echt perfect. Ook de communicatie was perfect tot de week voor vertrek nog gebeld over onze wensen top. Het terrein is ook voor ieder wat wils en veel te doen al hebben wij daar geen gebruik van gemaakt omdat wij op het aller laatst hebben geboekt en al de activiteiten hadden geregeld. Maar voor een volgend weekend zullen wij daar zeker gebruik van maken, nu hebben wij niet de hoofdprijs betaald die lag een stuk lager als je lang van tevoren zal boeken. Deze prijs was was goed betaalbaar voor het aantal personen."

In de omgeving van

De faciliteiten van

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties: