0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Groepsaccommodatie De Vilt - De Vilt, Beugen, Nederland

Algemene informatie


De Vilt - De Vilt
Laag Werveld 9
5835 CP, Beugen
Slaapplaatsen 40Slaapkamers 8Badkamers 8
  • Informatie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Vilt - De Vilt

De Vilt is een groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien en bij uitstek geschikt is voor een gezellig en ontspannen verblijf.

De accommodatie heeft een volledig ingerichte professionele keuken deze maakt het koken voor grote groepen weer ouderwets gezellig. Samen eten of heerlijk relaxen kan in de sfeervolle huiskamer. De 8 slaapkamers van 4 en 6 personen hebben allemaal een eigen badkamer en een hiervan heeft zelfs aangepast sanitair.

Op het overdekt terras is gelegenheid voor barbecue en kampvuur in stookpotten met aansluitend een groot omheind voorzien van speeltoestellen waar zowel jong als oud zich uitstekend mee kunnen vermaken. Verder is er nog een dierenweide met onder andere ezeltjes, hangbuikzwijntjes, alpacas, konijnen en kippen.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij de Vilt. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via devilt@stergroep.nl of 0486-477752.

Foto´s van

Reviews over De Vilt - De Vilt

In de omgeving van De Vilt - De Vilt

De faciliteiten van De Vilt - De Vilt

Faciliteiten

Internet / Wifi
Kindermeubilair
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Privé terras

Mindervaliden

4all

Ligging

Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)
Nabij water (< 3km)

Verzorging

Zelfverzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Vilt - De Vilt

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Vilt - De Vilt