Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo - Het Herenhuis, Meerlo, Netherlands

Algemene informatie


Vakantie Meerlo - Het Herenhuis
Hoofdstraat 13
5864 BC, Meerlo
Slaapplaatsen 8Slaapkamers 4Badkamers 3
2
3
4
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Brochure

Groepsaccommodatie Vakantie Meerlo - Het Herenhuis


Ga erop uit naar het zonnige zuiden.

Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakantieparadijs voor jong en oud.

Van vakantiehuisjes van diverse groottes tot aan hotelkamers en trekkershutten: voor ieder soort vakantie is er een geschikte overnachting te vinden. Alles is zodanig ingericht dat wij een contactloos en veilig verblijf voor alle gasten kunnen garanderen.
Onze gastvrije provincie heeft veel te bieden. Van een rijke cultuur en historie tot aan de natuurrijke omgeving voor alle rust en ruimte die je nodig hebt. Even ontsnappen aan alle drukte en aandacht voor het eigen gezin.

Over Vakantie Meerlo


De karakteristieke gebouwen van Vakantie Meerlo bevinden zich aan het natuurgebied De Oude Maasarm. Het vormt zich hiermee een uitstekende uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie. Daarnaast heb je vanuit jouw accommodatie een prachtig uitzicht over de groene natuur. De gebouwen van de groepsaccommodatie dateren uit de periode 1600 - 1700 en zijn allemaal aangepast aan de gemakken van deze tijd. Vakantie Meerlo biedt de volgende accommodaties:
• Hotelkamers (2 tot 5 personen)
• Stoere hutten (4 personen) met eigen douche en toilet
• Vakantiehuisje Het Burgemeesters verblijf (2 personen)
• Vakantiehuisje ’t Bakhuuske (2 personen)
• Vakantiehuisje Het Poortgebouw (5 personen)
• Vakantiehuisje Het Onderwijzershuis (6 personen)

Alle accommodaties zijn uitgerust met eigen sanitaire voorzieningen en we houden rekening met de afstand tussen alle gasten, waardoor een veilig en contactloos verblijf mogelijk is. Ga op in de natuur met de vele fiets- en wandelroutes of ontdek de activiteiten in de omgeving, zoals Attractiepark Toverland of Zooparc Overloon.

Het Herenhuis van Vakantie Meerlo dateert van 1771 en ligt aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuurgebied de Oude Maasarm. In het Herenhuis is een luxe groepsverblijf gerealiseerd voor 8 personen. De accommodatie is ruim en stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken van deze tijd. In de tuin geniet u van het uitzicht over het natuurgebied de Oude Maasarm. Een perfecte groepsaccommodatie dus voor uw familiefeest, familiereünie, vriendenweekend, groepsvakantie, bedrijfsvergadering, personeelsuitje of verblijf met een sportgroep.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgd arrangement of hotelservice op maat!
Uw gastheer en gastvrouw informeren u graag over de mogelijkheden.

Luxe, rust en ruimte… bij Vakantie Meerlo.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij Vakantie Meerlo. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via vakantiemeerlo@stergroep.nl of 0486-477755.

Foto´s van Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Reviews over Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

In de omgeving van Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

De faciliteiten van Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Faciliteiten

Internet / Wifi
Zelfverzorging
Vergaderruimtes / subruimtes

Mindervaliden

4all

Verzorging

Zelfverzorging
Volledige verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis