Groepsaccommodatie , ,

Algemene informatie


Cijfer: 8,8 / 10,0
12 beoordelingen

Groepsaccommodatie

Foto´s van

Reviews over

Door: APM Baecke

Waardering: 9 / 10
"Super mooi comfortabel en net huis, gelegen in een mooie omgeving. Geen last van buren of omgevingsgeluid. Inventaris keuken was zeer ruim. Zeer grote woonkamer met een ruime zithoek met voldoende banken, zetels. Erg handig was de tweede koelkast in de bijkeuken. De bijkeuken was zo ruim dat we alle fietsen binnen konden zetten. Mooi terras en speelveld voor de kinderen."

Door: Debby Mosseveld

Waardering: 9 / 10
"Mooie accommodatie voor een grote groep. Goede bedden, goed uitgeruste keuken(s) en een heerlijke tuin. We hadden erg veel geluk met het weer dus hebben veel tijd buiten doorgebracht. Vuurkorf en BBQ waren niet doorgekomen bij boeking maar werden gelijk gebracht. Goed geregeld. We hebben er een heerlijk verblijf gehad en komen graag nog eens terug!"

Door: Michel van Schaik

Waardering: 9 / 10
"Een prima huis voor een familieweek. Met 10 personen is het ook heel gezellig eten aan de grote eettafel in de goed ingerichte keuken. De haard zorgt voor de nodige sfeer in de kamer vooraf en na het diner. Het ging ook uitstekend met onze twee honden - die heel graag ook buiten op de afgeschermde plaats lagen. De strandwandelingen maakten ons verblijf helemaal af. Al met al een zeer geslaagde week in De Bron"

Door: Eus Peters

Waardering: 9 / 10
"Groepsaccommodaties voor meer dan 25 personen zijn vaak barakken met zalen voor scholieren. In de Boogaard is een moderne locatie met bijna allemaal tweepersoons kamers met aparte douche/toilet per kamer, maar toch met een grote woonkamer en eetkamer en een complete keuken met vaatwassers plus aparte bijkeuken met koelkasten voor drank en diepvries. Naast de woonkamer is er ook nog een aparte tv kamer. Ruim gelegen op perceel met voldoende parkeerplaats voor de deur en aan uitvalswegen in Zeeland. Erg goede prijs/kwaliteitsverhouding. Superschoon en moderne locatie."

Door: Jan Oosterloo

Waardering: 9 / 10
"Wij vierden in de Haayman ons 12,5 jarig huwelijk met familie en vrienden, in totaal 34 mensen. Wat een geweldige accommodatie! Keurige kamers, uitstekende bedden en de prachtige zee ruime woonkamer. Voor de jeugd een aparte televisiekamer waar ze ook konden gamen, appen, facebooken, enz. De keuken, de inventaris en vooral ook de keukenapparatuur is ruim voldoende voor de groepsgrootte. De prachtige omgeving kenden wij natuurlijk maar verdient hier zeker een aanbeveling. Struinen door het duingebied en met zaklampen de bunkers in, spannend! Wij komen hier 100% zeker terug. Bedankt familie Dambruin en medewerkers!"

Door: Strandpaviljoen Surf en Beach

Waardering: 8 / 10
"Het was een mooie, gezellig en vooral ruime accommodatie. Er was voldoende ruimte voor gezamenlijke dingen, maar ook om even tot jezelf te komen. Daarnaast is de tuin echt ontzettend leuk met o.a. hockeysticks, schommels en een pingpongtafel."

Door: Arend van t Hul

Waardering: 9 / 10
"Perfecte locatie voor een familie weekend. Wellicht voor andere momenten ook. Woning is echt van alle gemakken voorzien. Het heeft ons aan niets ontbroken. Voor de kleinere kids is het goed toeven. Voor de grotere eveneens. Het is voor de 2e keer dat we hier komen. Het leek bijna een thuiskomen. Eigenaar en receptie-mensen zijn vriendelijk en doen hun best om het ieder naar de zin te maken. Kortom, zeer aanbevelingswaardig."

Door: Riet Blom

Waardering: 9 / 10
"Het enthousiasme van deze eigenaar op locatie is heel prettig De eigenaar zorgt ervoor dat hij meedenkt . Bij een calamiteit in het huis wordt het dezelfde dag gereageerd en gerepareerd Je voelt je werkelijk welkom Het is een bijzonder fijne locatie . Waar we al een aantal jaren naar terug komen."

Door: T. Nederhof

Waardering: 8 / 10
"Problemen met vaatwasser en gasfornuis/oven gehad. Die werden wel goed opgelost. Verder heerlijk weekend gehad. De grote tafel met comfortabele stoelen in het achterhuis waren prima om gezellig te eten/borrelen enz. Ook heerlijk buiten kunnen zitten. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Vlak achter liggen de Zeperduinen. Mooi!"

Door: Mustapha Ahajjam

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben met 6 gezinnen met kinderen een weekend bij in de Boogerd geboekt. Het was een geslaagd weekend. Personeel van in de Boogerd zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug bij in de Boogerd. Bedankt !!"

Door: Hans Zondervan

Waardering: 9 / 10
"Prima accommodatiie voor ons bedrijfsweekend. Mooie ligging , ruime opzet. Vriendelijke ontvangst, men is zeer behulpzaam indien er een extra wens is.Hoewel die er bijna niet zijn want alles is gewoon goed voor elkaar. Op loopafstand van het dorp. Huurfietsen gebruikt , dus de auto's konden blijven staan. Veel in de omgeving te doen als het weer wat minder is. "

Door: Karin Watzeels

Waardering: 9 / 10
"Drie jaar op rij hebben wij in het weekend voor de kerst hoeve de Bosrand gehuurd. De enige reden dat er geen 4e x komt is dat de locatie onhandig te bereiken is met openbaar vervoer als je van uit het hele land moet komen. Verder alles top. De kerstboom die jaarlijks klaarstond in de ruimte hebben we gewaardeerd. Zeer prettig in de samenwerking!."

In de omgeving van

De faciliteiten van

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties: