Groepsaccommodatie De Eikenhorst - De Eikenhorst, Steenwijk, Netherlands

Algemene informatie


De Eikenhorst - De Eikenhorst
Duivenslaagte 1b
8346 KH, Steenwijk
Slaapplaatsen 30Slaapkamers 10Badkamers 6
  • Informatie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Eikenhorst - De Eikenhorst

Boshuis De Eikenhorst is een luxe vakantiewoning in een zeer ruime eigen tuin en bos geschikt voor families, zakelijk en zorg voor 10 tot 30 personen. Het boshuis is voorzien van tien slaapkamers, zes badkamers en een zeer ruime woonkamer (125m2) met open haard. In het eetgedeelte kun je gezellig met z’n allen lunchen en dineren. De volledig ingerichte keuken is voorzien een 6-pits fornuis, twee vaatwassers, drie koelkasten, oven en magnetron. Tot slot is er een grote serre met prachtig uitzicht op de tuin en het bos en biedt ruimte voor een borrel of het spelen van spelletjes. Het huis is ideaal voor kleine kinderen, doordat alles op de begane grond is. Is iemand in de groep minder valide? Alles is gelijkvloers, er zijn geen drempels en twee badkamers zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Deze badkamers hebben een verhoogd toilet met beugels. Ook zijn er zes hoog-laag bedden.

Directe omgeving
Gelegen op De Bult, enkele kilometers van Nationaal Park De Weerribben-Wieden, Steenwijk, Frederiksoord en Giethoorn vind je verscholen in het bos deze luxe vakantiewoning. Het perceel is twee hectare groot en helemaal voor jou tijdens je verblijf! In de directe omgeving vind je bossen, heidevelden, weilanden, unieke boerderijen en een kasteel. Je wandelt of fietst direct het bosgebied in. Tevens vind je op loopafstand enkele restaurants en een snackbar.

Tuin- en speeltoestellen
Het terrein bestaan uit bos en een prachtige tuin met bosvijver. Flora en fauna doen het er goed. Je moet er niet vreemd van opkijken als er reeën voor het raam langs lopen of een eekhoorn probeert naar binnen te gaan. De tuin biedt alle ruimte voor de kinderen. Zo is er een klimrek, schommel, zandbak, tafeltennistafel en niet te vergeten een air trampoline. Maar het bos biedt veel plezier; hutten bouwen, verstoppertje, dieren spotten en klimmen. Beleef de natuur!

Finse kota
In de tuin vind je een authentieke Finse Kota. In dit houten huisje, kun je heerlijk zitten. De kota is voorzien van een grote grill en biedt het hele jaar door een fijne plek om te barbecueën.

Hot tub
Op een prachtige plek aan de rand van het bos en de tuin, staat een luxe riante hot tub voor 4 tot 6 personen. Dit houtgestookte bad geeft de hele dag waterpret voor de kinderen of ervaar zelf een echt donkere hemel vanuit een heerlijk warm bad in de avond!

Foto´s van

Reviews over De Eikenhorst - De Eikenhorst

In de omgeving van De Eikenhorst - De Eikenhorst

De faciliteiten van De Eikenhorst - De Eikenhorst

Faciliteiten

Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Openhaard
Speeltuin
Privé terras
Aangepast sanitair
Hoog / laag bedden
Finse kota
Hottub
Airtrampoline
Kota met barbecue
2 hectare eigen (speel-)bos

Ligging

Nabij (overdekt) zwembad
Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)
Nabij water (< 3km)

Verzorging

Zelfverzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Eikenhorst - De Eikenhorst

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Eikenhorst - De Eikenhorst