Groepsaccommodatie 't Keampke - De Beuk, De Lutte, Netherlands

Algemene informatie


't Keampke - De Beuk
Hanhofweg 5
7587 LK, De Lutte
Slaapplaatsen 24Slaapkamers 10Badkamers 8
Cijfer: 9,1 / 10,0
23 beoordelingen
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
Groepsaccommodatie De Lutte Overijsel
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie 't Keampke - De Beuk

Een flexibele accommodatie met veel mogelijkheden. 10 Slaapkamers, een eigen speelruimte voor de kids, een ruime veranda en een sauna voor de volwassenen.

De Beuk is geschikt voor groepen vanaf 8 personen. De zeer complete keuken is van alle gemakken is voorzien en de woonkamer heeft een gezellige zithoek met tv en kachel. In de serre is het heerlijk verblijven en onder de aangrenzende veranda is het genieten van de lange zomeravonden. De veranda die langs de volledige lengte van het huis is gebouwd heeft ook een sauna en een tafeltennistafel. Op de bovenverdieping van de Beuk is een speelruimte met ondermeer een voetbaltafel en een extra tv.

  • 10 slaapkamers waarvan 5 op de eerste verdieping
  • 5 slaapkamers op de begane grond met eigen sanitair
  • eikenhouten veranda met sauna
  • binnenspeelruimte op de bovenverdieping
De benedenverdieping is aangepast voor mensen met een functiebeperking en er zijn hiervoor veel extra voorzieningen.     
 
Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij 't Keampke. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via keampke@stergroep.nl of 0486-477741.

Foto´s van 't Keampke - De Beuk

Reviews over 't Keampke - De Beuk

Door: Sil Meere

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben naar volle tevredenheid enkele dagen bij jullie verbleven. De groep bestond uit 12 personen en wij hadden Het Keampke Buiten als accommodatie. Het weer was prima. We hebben van het huis genoten en dus ook van het terras. De omgeving leent zich heel goed voor fietstochten. Ook bezochten we het arboretum Poortsbulten. Er was een vliegerfestival in Denekamp dat we tijdens een fietstocht hebben bezocht. Het dorp De Lutte ligt op loopafstand van de verblijfplaats. Er zijn goede restaurants, een supermarkt en ijssalon. Slager en bakker maar ook een cafe-taria is er. We hebben zondagavond gegeten bij Plexat. Verrassend maar vooral lekker."

Door: Henk Messchendorp

Waardering: 9 / 10
"We hebben een geweldig familieweekend gehad. Wat een fantastisch huis, echt alles was aanwezig. Prima bedden en ook een heerlijke overkapping MET kachel waar het 's avonds geweldig was om na te zitten en de dag nog eens door te nemen. Niet te vergeten de benedenverdieping met tafeltennistafel en voetbalspel waar veel gebruik van is gemaakt, net zoals de sauna. Voor elke leeftijd dus iets leuks. Super !! Een adres om een ieder aan te bevelen"

Door: Bas Herweijer

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben afgelopen weekend (24 t/m 26 juni 2016) voor het 5e achtereenvolgende jaar ons vriendenweekend bij 't Keampke mogen houden. Evenals de eerste 4 keer was het ook dit jaar weer een feest om bij jullie te gast te zijn! De service die jullie geven, de vriendelijke ontvangst, het perfecte ontbijt, de goed verzorgde barbecue, de netheid van het gebouw, de slaapkamers, de keuken: in een woord geweldig! Ook aan andere groepen ons advies: als je nog nooit bij 't Keampke bent geweest, weet je niet wat een goed vrienden- of familie-weekend kan betekenen."

Door: Marleen Kuijsten

Waardering: 9 / 10
"Iedereen van de familie heeft erg genoten van het verblijf op 't Keampke. Mijn ouders vonden de accommodatie en ligging heel erg mooi. Fijn de grote keuken van alle gemakken voorzien en genoeg glas- en vaatwerk. Genoeg ruimte in de koelkasten en diepvries om voorraad in op te bergen. Vooral leuk dat de huizen niet 'standaard'zijn ingericht. Echt een aanrader!"

Door: Loes Meijer

Waardering: 9 / 10
"Stichting Skik in Twente heeft 4 gezinnen, waarin 1 van de kinderen een beperking heeft, en die zwaar onder druk staan, een midweek aangeboden bij 't Keampke. Zowel in de voorbereiding als tijdens de midweek zijn we geweldig ondersteund door Henri en Margret. De gezinnen hebben genoten van de fantastische accommodatie. Het ontbijt, de lunch en het diner waren geweldig goed verzorgd en lekker. Kortom het was super!"

Door: Miep Dikken

Waardering: 9 / 10
"wij hebben een geweldig weekend gehad alles was keurig aangekleed en mooie spanende slaap plekjes voor 4 kinderen de andere 3 waren toch te klein en lagen bij de ouder mooi dat die 2 stretsbeden er ook stonden zodat die bij de ouders op kamer konden het eten was ook heerlijk het enige min punt was dat het weekend zo om was haha"

Door: Robert Krols

Waardering: 9 / 10
"WIJ WAREN MET 25 VOLWASSENEN EN 4 KINDEREN. IEDER GEZIN HAD ZIJN EIGEN SLAAPKAMER MET SANITAIR. ER WAS GENOEG PLAATS IN DE LINDE ZODAT WE MET ZIJN ALLEN SAMEN AAN DE TAFELS KONDEN ETEN. OOK DE KEUKEN WAS HIERVOOR VOORZIEN."

Door: Marrian Goorts

Waardering: 9 / 10
"Met een groep van 10 vriendinnen van vrijdag t/m zondag in de Meidoorn een heerlijk verblijf gehad. Wat een super huis. Het was maar goed dat er 2 meiden niet mee konden, want die hadden echt niet in de bedden gepast die duidelijk voor kinderen was bestemd. Misschien is dat een vermelding waard? De hoog/laagbedden was wel een confrontatie voor de ouderen onder ons. Een huis voor de toekomst :)"

Door: Boudien van Leussen

Waardering: 9 / 10
"Beste Margret en Henri, Na de hartelijke ontvangst, nu ongeveer een half jaar geleden, waarbij we de locatie even wilden bekijken, hadden we hoge verwachtingen. En terecht: we hebben van een heerlijk weekend genoten in een supermooie accommodatie en een heerlijke buitenomgeving. Ondanks dat we de gewoonte hebben voor elk vriendenweekend een nieuwe locatie te zoeken, zouden we dit prima elke 2 jaar als vaste locatie kunnen gebruiken! Echt top!"

Door: Antoon Schildermans

Waardering: 9 / 10
"Als Zelfhulpgroep voor M.S. patienten :P.R.O.M.S. moeten wij kunnen beschikken over aangepaste kamers in een lokatie die zeer goed geschikt is voor rolstoelgebruikers.Deze zomer logeerden wij in De Linde en hebben wij weer voor 100% genoten van ons verblijf.Bedankt voor de vriendelijke ontvangst.We komen zeker nog eens terug "

Door: H.M.M. van Veen

Waardering: 9 / 10
"We hebben een goed verzorgd onderkomen gehad; met ruimte genoeg voor de aanwezige gasten en van alle gemakken voorzien. Dank voor de ontvangst met koffie voor de wandelgroep op de vrijdagochtend. Toen op zaterdag het koffiezetapparaat kapot bleek werden meteen kannen met warme koffie geregeld. Klasse-service! "

Door: Petra den Hollander

Waardering: 9 / 10
"Na ons vorige familieweekend dachten we geen mooiere accommodatie te vinden. Mis ! Wat een gezellige huiskamer had 'ons huis voor een weekend', de Eik ! De rest van het huis was ook prima, netjes ingericht, alles voorhanden. Bij de receptie konden we spelletjes lenen, ook het gebruiken van de wandelkaart was geen probleem. Mooie omgeving om te wandelen en prima plek als basis voor verschillende uitstapjes. Last but not least: zeer vriendelijk en behulpzaam. Top !"

Door: Dineke Bijsterveld

Waardering: 9 / 10
"Ontzettend mooi en schoon huis!! Geweldige locatie! We hebben ontzettend genoten van onze vakantie in t keampke buiten! 1 minder puntje was de de oprit schuin loopt,dit is wat lastiger met het uitladen van de rolstoelen en daarna loopt het pad over in n zandweg,dit word wat modderig bij regenval dus minder begaanbaar voor rolstoelen dan. Maar verder echt top locatie! Zou t iedereen aan bevelen!! Service was ook perfect,alles wat we nodig hadden was perfect geregeld,en de communicatie was heel goed! Er werd snel gereageerd op vragen. Nogmaals echt super, ga zo Door! !"

Door: Juliet Aykaz

Waardering: 9 / 10
"Goed, Alleen de slaapkamers mogen wel wat warmer en gezelligere aangekleed worden. Opgemaakte bedden, is toch anders binnenkomen. Daarnaast klaagde iedereen over dat het heel benauwd is op de kamers.. zeker wat aan doen. Woonkamer iedere keer zelfs als verwarming en kachel uit was, te warm. Verder woonkamer + keuken erg fijn!"

Door: Jan Vehof

Waardering: 9 / 10
"Een heerlijk comfortabel huis in een schitterende omgeving. We hebben er met ons gezin van zestien personen een.vorstelijke tijd gehad. We genieten samen nog na van jullie gastvrijheid en jullie geweldige gevoel voor sfeervol wonen. Het huis functioneert op alle niveaus tot in alle details. Bedankt dat we bij jullie een aantal waardevolle dagen aan onze familie historie mochten toevoegen. Hartelijke groeten Jan en Joke Vehof Wierden"

Door: Robert Snel

Waardering: 9 / 10
"Geweldig familie weekend gehad juist vanwege de voorzieningen in het huis. De ligging is perfect vooral voor de kinderen die alles konden doen wat ze wilden. Afspraken incluis de catering zijn perfect nagekomen. De omgeving is schitterend en voldoende alternatieven aanwezig. Gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk en hulpvaardig en prettig flexibel."

Door: Jeannette Markus

Waardering: 10 / 10
"We zijn dit jaar voor de 10e keer naar het `t Keampke geweest met veel plezier. Onze clienten zeggen dan ook iedere keer volgend jaar weer , he. We zijn een en al vol lof over het `t Keampke in alles, we hebben een heel goed contact en ze doen alles voor je niks is teveel. Het is een mooie omgeving en veel aktiviteiten in de buurt. Een aanrader voor iedereen , gehandicapt of leuk met familie en vrienden "

Door: Afdeling Kreasgenberg

Waardering: 9 / 10
"we hebben met de afdeling in huisje de Eik gelogeerd en hebben een super onvergetelijke vakantie gehad..!! het personeel was erg behulpzaam en gastvrij en wat een herlijke omgeving om vakantie te vieren.! we komen zeker terug..!"

Door: Wilma Van der teems maat

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben een heerlijk weekend gehad met neven en nichten, gezellige accomodatie (achterhuis) en het buffet op zaterdagavond was echt perfect. Ook de communicatie was perfect tot de week voor vertrek nog gebeld over onze wensen top. Het terrein is ook voor ieder wat wils en veel te doen al hebben wij daar geen gebruik van gemaakt omdat wij op het aller laatst hebben geboekt en al de activiteiten hadden geregeld. Maar voor een volgend weekend zullen wij daar zeker gebruik van maken, nu hebben wij niet de hoofdprijs betaald die lag een stuk lager als je lang van tevoren zal boeken. Deze prijs was was goed betaalbaar voor het aantal personen."

Door: Fieneke Tesselaar

Waardering: 9 / 10
"we zijn al vele malen met een groep oudere kloosterzusters geweest, die in meer of mindere mate mindervalide zijn en we ons elke keer weer thuis voelen komen. De ruimte, binnen en buiten, de accomedatie, de annpassingen, de evt. nodige hulpmiddelen, de sfeer, de behulpzaamheid van Henri en Margret, de rust, de mooie omgeving en de mogelijkheid om vanuit huis een wandelingetje te maken de natuur in of naar het dorp maken het tot een heerlijk verblijf, elke keer weer. Een TOPlocatie."

Door: Sandra Scheggetman

Waardering: 10 / 10
"We hebben met een groep van 14 volwassen en 13 kinderen heerlijk genoten van een fantastisch weekeinde in de Lutte. De accommodatie was super. Over alles was goed nagedacht. In de keuken grote koelkast, twee vaatwassers en lekker grote pannen. Veel keurig ingerichte slaapkamers met goede sanitaire voorzieningen. Nette badkamers. Een compleet huis. Het heeft ons aan niets ontbroken. Ook het binnenterrein, waar de kinderen heerlijk veilig kunnen spelen, was echt fantastisch. Vanuit het huis en vanaf het terras hadden we mooi zicht op de kindjes. Het weer was super, dus dat maakte het weekeinde helemaal heerlijk. Ook zijn er voldoende activiteiten in de omgeving. Zeker een aanrader. "

Door: Ineke van der Mijden - Strijker

Waardering: 9 / 10
"Vooral de sfeer in toch zo'n groot huis. De netheid, prima bed en douche. Compleetheid vd keuken. En in de Linde is t gaaf dat je samen bent door zithoek eethoek en keuken in 1 ruimte. Complimenten dus."

Door: J.W. van der Gaast

Waardering: 9 / 10
"aan de bovenstaande beoordeling is weinig toe te voegen. Al onze gasten (groot en klein) zijn zondagnamiddag zeer enthousiast huiswaarts gegaan. Mooie omgeving, bijzonder prettige en compleet ingerichte accomodatie. Sfeervol en ruim. Kortom: voor herhaling vatbaar."

In de omgeving van 't Keampke - De Beuk

De faciliteiten van 't Keampke - De Beuk

Faciliteiten

Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Openhaard
Outdoor activiteiten
Sauna
Speeltuin
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Privé terras
Rolstoel toegankelijk
Aangepast sanitair
Beamer / scherm
Douche brancard
Flip-over
Hoog / laag bedden
Tillift
Po-stoelen
Rolstoelen

Mindervaliden

Special

Ligging

Nabij openbaar vervoer
Nabij stad/dorp (< 3km)

Verzorging

Zelfverzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van 't Keampke - De Beuk

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

't Keampke - De Beuk