Groepsaccommodatie Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoorn , Bakkeveen, Nederland

Algemene informatie


Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoorn
J. van der Wielenwei
9243 SH, Bakkeveen
Slaapplaatsen 28Slaapkamers 14Badkamers 14
Cijfer: 9,2 / 10,0
9 beoordelingen
  • Informatie
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Reserveren
  • Contact
  • Reviews
  • Brochure

Groepsaccommodatie Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoorn

Lodge de Eekhoorn biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een pantry, bar en een sfeervolle living met hoge en lage zithoek. Tevens kunt u gebruik maken van de ruime conferentiezaal (geschikt voor bijvoorbeeld speelplek voor kinderen). Het buitenterras heeft uitzicht op de heide. Alle kamers (14x) zijn tweepersoons met eigen badkamer, toilet en televisie. Zelfverzorging is in overleg mogelijk.
Op het terrein is een groot voetbalveld, jeu de boules en klin/klauterbaan aanwezig. Rondom kunt u heerlijk wandelen, voor overige activiteiten kunt u contact met ons opnemen.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij Nieuw Allardsoog. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via nieuwallardsoog@stergroep.nl of 0486-477735.

Foto´s van

Reviews over Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoorn

Door: Jetty Ouwendijk

Waardering: 9 / 10
"In een woord Fantastisch, de groep was vol lof...... Het weer hielp ook erg mee maar binnen bij de kachel was het ook goed en gezellig toeven. Complimenten voor de mooie praktisch ingedeelde keuken.... veel koelruimte en 2 afwasmachines ... wat een luxe."

Door: Jeroen van der Veen

Waardering: 8 / 10
"Een heerlijke locatie, van alle gemakken voorzien, betaalbaar en toch met luxe kamers. Zowel de woonkamer als het buitenterrein bij lodge de Eland zijn heerlijk en de faciliteiten in de buurt (zoals de klimbaan in het bos) zijn een leuke toevoeging! Enige minpunt dat lodge Eland heeft is de huis-, tuin- en keuken vaatwasser, want die is niet geschikt voor grote groepen. Daarnaast heb ik voor bereikbaarheid een 7 gegeven omdat het niet echt te doen is om met het OV af te reizen naar deze locatie, maar als je dat van tevoren weet dan is dat prima."

Door: Niseth Boerrigter (van der Meulen)

Waardering: 9 / 10
"Wij hebben De Eland gehuurd voor een familieweekend met 20 volwassenen en 10 kinderen. Een perfecte locatie! Voor ons waren er, naast goede service en dat alles schoon, nieuw en opgeruimd was, een aantal grote pluspunten. Bijvoorbeeld: Er zijn vijf slaapkamers aan de linkerkant van de woonkamer en negen aan de andere, hierdoor konden alle volwassenen zonder kinderen heerlijk rustig in hun eigen 'vleugel' konden verblijven. Ook vonden wij het overdekte buitenterras een ideale plek. Zelfs tijdens de regenachtige zaterdag konden wij gewoon buiten bbq-en en toen de zon wel scheen was de schaduw perfect. Als laatste is er veel privacy. Er waren meer gebouwen verhuurd op Nieuw Allardsoog maar wij hebben daar niets van gemerkt en konden helemaal onze eigen gang gaan. Kortom, wij hebben een fantastisch weekend gehad en kunnen Nieuw Allardsoog iedereen aanbevelen!"

Door: Jan Snijders

Waardering: 9 / 10
"Onze vriendengroep van 7 x 2 personen heeft al heel wat accommodaties gezien. Deze springt eruit v.w.b. het comfort, vooral v.w.b. de kamers met ieder een complete sanitaire voorziening en goede bedden. De woonruimte en de keuken zijn prima. Zo ook de buitenruimte bij het woongebouw. Mooie omgeving. Rustig!"

Door: JH van Driel

Waardering: 9 / 10
"Het concept met een lange gang waar alle slaapkamers met eigen badkamer/toilet op uit komen is erg prettig. Mijn zieke echtgenoot kon zich volledig terugtrekken zonder dat er veel rekening met hem gehouden hoefde te worden. Heerlijke bedden en ondanks dat de keuken/woonkamer niet groot is ,is de ruimte erg gezellig om in te vertoeven. De omgeving is geweldig om te wandelen."

Door: Houkje Hiddema

Waardering: 9 / 10
"We hebben een heel fijn weekend gehad in een rustige, heel ruime accommodatie en in een prachtige omgeving. Het is heel prettig dat je het weekend naar eigen idee in kunt richten (geen verplichtingen) en de relaxte benadering van het management en de medewerkers hebben we ook als heel positief ervaren."

Door: J. Verkaik

Waardering: 10 / 10
"Een prachtige omgeving, fijn terras buiten, veel privacy. De lodge was voorzien van alle gemak, overzichtelijk en gezellig. Het sanitair, keuken enz. schoon en netjes. Geweldig dat de bedden waren opgemaakt, voldoende handdoeken e.d. aanwezig en ook koffie en thee. Het ontbijt en de lunch prima, de streekgerechten vond men ook heerlijk. Wij als familie hebben ons familie weekend in Allardsoog als bijzonder goed ervaren! Voor herhaling zeker een optie."

Door: anita angevare

Waardering: 10 / 10
"een heerlijk verblijf voor een groep vrienden of familie in een prachtige omgeving. Nu twee keer geweest , 1x met vrienden en 1x met familie, en op zoek naar een nieuwe gelegenheid om weer terug te gaan! En super dat de vergeten spullen nagezonden werden!"

Door: Anoniem

Waardering: 10 / 10
"Wij als familie, 22 volwassenen, hebben een fantastisch weekend doorgebracht in lodge de Eekhoorn. De lodge is gezellig ingericht, ruim, heerlijke bedden, prachtig uitzicht, zo vanuit het huis mooie wandelroute's, alles was perfect. Genoten van de verzorgde barbecue. Nieuw Allardsoog hartelijk dank!"

In de omgeving van Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoorn

De faciliteiten van Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoorn

Faciliteiten

Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Kamer met eigen toilet
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Outdoor activiteiten
Sport- en spelactiviteiten
Privé terras
Rolstoel toegankelijk

Mindervaliden

4all

Ligging

Nabij water (< 3km)

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoorn

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoorn