Groepsaccommodatie De Vilt - Ons Erf , Beugen, Nederland

Algemene informatie


De Vilt - Ons Erf
Laag Werveld 9
5835 CP, Beugen
Slaapplaatsen 20Slaapkamers 3Badkamers 2
  • Informatie
  • Ligging
  • Aanvraag
  • Contact
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Vilt - Ons Erf

Ons Erf is een vakantiehuis die bij uitstek geschikt is voor een kleine groep met natuurgebied De Vilt aan de achterdeur.

In het vakantiehuis is het sfeervol en zorgeloos genieten in de gezellig ingerichte huiskamer waar je lekker lang kunt tafelen en er is een knusse zithoek voor een goed boek. In de volledig ingerichte professionele keuken is het geen straf om te koken of de vaat te doen. Het is heerlijk slapen in de boxspringbedden die staan verdeeld over 3 slaapkamers waar je wordt gewekt door de fluitende vogels. De slaapkamers, een toilet en 2 wastafels zijn boven, de 2 badkamers bevinden zich beneden.

Op de veranda is het fijn buiten zitten en heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en  bosrijke omgeving. Bij mooi weer kun je hier heerlijk barbecueën in de avondzon, terwijl de alpaca's nieuwsgierig toekijken. Er is een groot omheind speelveld met speeltoestellen waar jong en oud zich uitstekend kunnen vermaken.

Het corona virus zorgt voor een onzekere tijd. Zoek je als gezin even een andere plek dan thuis waar je tot rust kunt komen? Dit is mogelijk bij de Vilt. Neem voor meer informatie en de tarieven rechtstreeks contact op met de accommodatie via devilt@stergroep.nl of 0486-477752.

 

Foto´s van

Reviews over De Vilt - Ons Erf

In de omgeving van De Vilt - Ons Erf

De faciliteiten van De Vilt - Ons Erf

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Vilt - Ons Erf

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Vilt - Ons Erf