0900-2025094

Groepsaccommodatie De Strandhoeve - Wie is de Mol, Blokzijl, Nederland

Algemene informatie


De Strandhoeve - Wie is de Mol
Uiterdijkenweg 59
8372 VL, Blokzijl
Slaapplaatsen 22Slaapkamers 6Badkamers 6
Groepsaccommodatie OudLand
Keuken
Slaapkamer
Woonkamer
  • Informatie
  • Ligging
  • Reserveren
  • Aanvraag
  • Contact
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Strandhoeve - Wie is de Mol

Onze groepsaccommodatie NieuwLand is één van de twee afsplitsingen van de groepsaccommodatie SuyderZee. NieuwLand is gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand en is geschikt voor groepen van 10 tot 22 personen. In deze moderne en sfeervolle accommodatie bent u van alle gemakken voorzien. De accommodatie beschikt over 6 twee tot vijfpersoonskamers met elk een eigen badkamer.
 
Om de dag te beginnen wordt er voor u een basis lunch klaargemaakt. Deze lunch wordt gemaakt met verse producten uit eigen streek. Zo komt bijvoorbeeld de kaas van EKO Boerderij De Eerste, die zich aan dezelfde weg als De Strandhoeve bevind en wordt ons brood op ambachtelijke wijze gebakken.
 
Na de lunch starten we met de activiteit Wie is de Mol. Bij de activiteit Wie is de Mol is niemand te vertrouwen en is niets meer wat het lijkt! De spanning begint al voor de dag van de activiteit door de vragenlijst die iedereen per email krijgt thuisgestuurd. Aan de hand van deze vragen wordt De Mol bepaald...
Op de dag van uw eigen aflevering wordt u meegenomen door de presentatoren van De Strandhoeve naar het prachtige havenstadje Blokzijl. Daar zal het spel plaatsvinden. Onder u bevindt zich één saboteur; de MOL. Hij of zij zal vertragen, bedriegen, liegen, lachen, huilen... en dit alles om de opdrachten te laten mislukken. Wie? Dat is nu juist de vraag! Twee keer wordt u getest met vragen over de identiteit van de Mol. Wie het meeste weet over het doen en laten van de Mol wint het spel!
 
Eenmaal terug op locatie kunt u aanschuiven aan het Uiterdijker pastabuffet. Bent u geen pasta liefhebber of heeft u gewoon zin in wat anders dan is er speciaal voor u nog keuze uit drie andere heerlijke gerechten.

Foto´s van De Strandhoeve - Wie is de Mol

Reviews over De Strandhoeve - Wie is de Mol

In de omgeving van De Strandhoeve - Wie is de Mol

De faciliteiten van De Strandhoeve - Wie is de Mol

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Strandhoeve - Wie is de Mol

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Strandhoeve - Wie is de Mol