0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Groepsaccommodatie De Zwerfsteen - Highlandgames arrangement, Roderesch, Nederland

Algemene informatie


De Zwerfsteen - Highlandgames arrangement
Esweg 18
9305 TB, Roderesch
Slaapplaatsen 40Slaapkamers 13Badkamers 13
  • Informatie
  • Ligging
  • Reserveren
  • Aanvraag
  • Contact
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Zwerfsteen - Highlandgames arrangement

De groepsaccommodatie
De rust, ruimte en harmonie van de provincie Drenthe ondervindt u op het Streekpad Drenthepad. Groepsaccommodatie de Zwerfsteen ligt verscholen midden in de bossen van Noord-Drenthe vlakbij Roderesch, met volop ruimte en natuur. Ideaal om er een weekendje tussen uit te gaan voor wandelaars onder elkaar. De verzorging van het groepsarrangement bevat logies met ontbijt, een knapzak, lunchpakket, diner en een Drentse koffietafel. De groepsaccommodatie biedt plaats voor 30 personen.
 
Arrangement en groepsactiviteiten
Het weekendarrangement voor groepen begint vrijdagavond met een briefing en het laden van de GPS routes. ’S Avonds is er volop tijd om te borrelen aan de bar met de groep. Zaterdag kraait de haan om 8.30 voor het ontbijt, u krijgt uw lunchpakket om vervolgens op pad te gaan met uw wandelgroep. Tussen Leek en Eelde (Drents-Groningse Wolden) is een van de mooiste stukken van het oude Domelapad in de route opgenomen, dat vooral over landgoederen voert.  De hele middag genieten in de natuur met uw wandelgroep! ’S Avonds kunt u genieten met uw wandelgroep van een overheerlijk diner. Daarna is het tijd om gezellig te borrelen, na te praten over de inspannende dag, krijgt u nog een briefing en worden de GPS routes geladen. Zondag is het na het ontbijt tijd om de lanen in te gaan. Het weekendarrangement eindigt met een Drentse koffietafel. 

Foto´s van

Reviews over De Zwerfsteen - Highlandgames arrangement

In de omgeving van De Zwerfsteen - Highlandgames arrangement

De faciliteiten van De Zwerfsteen - Highlandgames arrangement

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Zwerfsteen - Highlandgames arrangement

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Zwerfsteen - Highlandgames arrangement