Groepsaccommodatie De Strandhoeve - Nieuwland, Blokzijl, Nederland

Algemene informatie


De Strandhoeve - Nieuwland
Uiterdijkenweg 59
8372 VL, Blokzijl
Slaapplaatsen 22Slaapkamers 6Badkamers 6
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
2
20
21
3
4
5
6
7
8
9
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Aanvraag
  • Contact
  • Brochure

Groepsaccommodatie De Strandhoeve - Nieuwland

NieuwLand is een 5-sterren, luxe en gezellige groepsaccommodatie in een verbouwde boerderij voor groepen tot 22 personen. U slaapt op comfortabele boxsprings en elke slaapkamer, heeft een prachtige badkamer. Lift naar 1e verdieping, aanpassingen voor mindervaliden, slechts 1 uur van Amsterdam, Utrecht en Groningen.

Erop uit
Groepsaccommodatie NieuwLand is gevestigd op het voormalige Zuiderzeestrand. De pittoreske havenstadjes Blokzijl en Vollenhove, het Nationaal Park Weerribben-Wieden, ons Hollands-Venetië Giethoorn en diverse bossen in de omgeving bieden vele mogelijkheden tot wandelen, fietsen en varen. Ideaal voor familieweekenden, vriendenuitjes en zorgvakanties. Ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen.

Comfortabel genieten
Op alle 6 slaapkamers treft u twee luxe boxspring-bedden en afhankelijk van de grootte van uw groep plaatsen wij comfortabele bedden erbij. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft brede deuren. De kamers op de begane grond zijn aangepast voor mindervaliden. Op verzoek kunnen vele ondersteunende faciliteiten en voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf.

Gezellig samenzijn
Onder het genot van een hapje en een drankje strijkt u neer in de loungehoek, of tapt u een biertje aan de bar. Aan de robuuste houten tafels voorzien van comfortabel stoelen speelt u samen een spelletje of tafelt u gezellig na. Het ruime terras op het zuidwesten bied zicht op het grote speelveld waar kinderen en volwassenen zich kunnen uitleven.

Van alle gemakken voorzien
In de moderne woonkeuken kunt u gezellig samen kokkerellen. Diverse apparatuur zoals een professionele vaatwasser, grote koelkast, oven en gasfornuis zijn aanwezig. Liever volledig verzorgd? Vraag naar de cateringmogelijkheden voor (luxe) (meergangen) ontbijt, lunch en diner of barbecue. Of wat dacht u van zelf pizza's bakken in de houtgestookte pizza-oven?

Activiteiten voor jong en oud
Groepsaccommodatie NieuwLand is onderdeel van De Strandhoeve. Het activiteitencentrum heeft zo'n 60 actieve, recreatieve en creatieve activiteiten. Speel CSI, Ik Hou van Holland of Wie is de Mol, of maak een puzzeltour in onze TukTuk, kano of per step. Activiteiten zoals boogschieten, wandklimmen, een creatieve workshop of een competitieve meerkamp kunnen zelfs op het terrein van de groepsaccommodatie. De Strandhoeve heeft activiteiten passend voor iedere doelgroep.

Foto´s van De Strandhoeve - Nieuwland

Reviews over De Strandhoeve - Nieuwland

In de omgeving van De Strandhoeve - Nieuwland

De faciliteiten van De Strandhoeve - Nieuwland

Faciliteiten

Mindervaliden

Ligging

Verzorging

Contactformulier


Mijn gegevens

Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer
Onderwerp*

Mijn bericht

Bericht*

Video van De Strandhoeve - Nieuwland

Mijn laatst bekeken groepsaccommodaties:

De Strandhoeve - Nieuwland