0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Sportief - Actief teamuitje met collega's

SterGroep biedt vier diverse groepsarrangementen aan voor collega’s/sportteams bij vier van haar groepsaccommodaties. Kies uit een groepsarrangement, een weekendarrangement of stel er één samen!

Groepsaccommodaties

De groepsaccommodaties zijn alle vier uniek gelegen met verschillende groepsactiviteiten, voorzieningen en faciliteiten. Ideaal om er een weekendje of dagje weg te gaan met je collega’s/team en eens een andere kant van elkaar te zien. SterGroep biedt alleen de beste groepsarrangementen aan in de beste groepsaccommodaties.

Groepsaccommodaties en groepsactiviteiten

Ga naar groepsaccommodatie ’t Keampke als u een sportief groepsarrangement wilt. Van mountain-biken tot vlotvaren. Ga naar groepsaccommodatie De Strandhoeve als u in groepjes wilt strijden om de eer met vier verschillende groepsactiviteiten. Bij groepsaccommodatie De Zwerfsteen gaat u een lange wandeling maken met hindernissen en moet u samen aan de finish zien te verschijnen. Bij groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel zijn er vele mogelijkheden om uw uitje samen te stellen. Neem contact met groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel op over de invulling van het voor u perfecte uitje! Alle groepsarrangementen voorzien u van ontbijt en lunch en schotelen u een heerlijk buffet of een uitgebreide barbecue voor. Bekijk de groepsarrangementen voor meer informatie!

't Keampke - Actief teamuitje met c..

De Lutte, Overijssel


 

De groepsaccommodatie Het stoffige kantoor of het sportveld een keer laten voor wat het is? Ga dan lekker een weekendje weg met je..


Outdoor activiteiten
Sport- en spelactiviteiten
Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers12
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

't Keampke - Sportief weekend voor ..

de Lutte, Overijssel


 

Het arrangement Zin om een weekend lang sportief bezig te zijn met je vrienden? Ga dan naar het weekendarrangement op groepsaccomm..


Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers12
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen8
Toon deze groepsaccommodatie

De Zwerfsteen - Highlandgames arra..

Roderesch, Drenthe


 

De Zwerfsteen ligt midden in de bossen van de Kop van Drenthe vlak onder de bruisende stad Groningen en beschikt over 2 groepshuiz..


Slaapkamers: Slaapkamers11
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen38
Toon deze groepsaccommodatie

De Zwerfsteen - Bushtrail

Roderesch, Drenthe


 

De Bushtrail vind je nergens anders in ons land: een houten steigerpad dat je over een afstand van 300 meter kriskras door ons dic..


Slaapkamers: Slaapkamers13
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen42
Toon deze groepsaccommodatie