Sterk in Groepsaccommodaties

IN EEN WOORD: GEWELDIG!

Aldus een reactie in ons gastenboek. De Bongerd is uitermate geschikt voor groepen die een informele, en comfortabele, plek zoeken voor een prettig verblijf. Dit kan zijn voor een zakelijke training, cursus of teambuildingsactiviteit. Maar ook voor familie-, vrienden-, en zorggroepen die in alle rust onder elkaar willen zijn is De Bongerd de aangewezen plek.

De Bongerd is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een sfeervolle accommodatie met goede voorzieningen. Ons huis is geschikt voor maximaal 32 personen en beschikt over 8 tweepersoonskamers en 4 vierpersoonskamers allemaal met eigen douche en toilet. Op het terrein van de Bongerd zijn een trampoline, een jeu de boules baan en een overdekte barbecueplaats met daarin een tafeltennistafel en een dartbord. De Bongerd ligt op eigen terrein waardoor er veel privacy is voor de groep. Op het veld naast het gebouw is ruimte genoeg om te voetballen, volleyballen of andere spellen te doen. In de mooie omgeving kunt u prima wandelen, fietsen of andere activiteiten ondernemen.

De Bongerd - De Bongerd

Gaanderen, Gelderland


 

Onze Achterhoekse groepsaccommodatie De Bongerd is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een ..


Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers13
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen32
Toon deze groepsaccommodatie