0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Business versus pleasure of business en pleasure


Waarom zou je de zakelijke doelstellingen niet combineren met plezier op de Heidebloem? Een potje tennis op ons park of een bootcamples in ons bos zijn uitstekende teambuildingsactiviteiten.

Wij denken graag mee in de gehele organisatie. Tijdens jullie verblijf leer je je collega´s beter kennen door samen te koken, eten en recreëren. De diverse verblijfsruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, workshops et cetera. De vergaderzaal is los bij de Heidehof bij te boeken en voorzien van een beamer. Ook een flipover is beschikbaar.

We werken nauw samen met verschillende plaatselijke ondernemers. Zo kunnen we niet alleen de boodschappen en de catering verzorgen, maar denken we ook graag met jullie mee als het gaat om het organiseren van bijvoorbeeld buitenactiviteiten of etentjes op locatie. Wat dacht je van een intensieve bootcampsessie? Of van een inspirerende yogasessie middenin de bossen? Misschien is een rit op een elektrische fluisterstep door natuurgebied De Maashorst iets voor jullie groep? In de avond gezellig kletsen met een wijntje op het terras bij de accommodatie. De perfecte afsluiting van een succesvolle dag.

De Heidebloem - De Heideheuvel

Schaijk, Noord-Brabant


: € 1.000,-

De Heideheuvel is een luxe accommodatie die de mogelijkheid biedt tot het verblijf van 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers van..


Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen30
Toon deze groepsaccommodatie

De Heidebloem - De Heidehof

Schaijk, Noord-Brabant


: € 1.350,-

De Heidehof is een luxe accommodatie die de mogelijkheid biedt tot het verblijf van 24 personen.Er zijn 12 ruime tweepersoons slaa..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers12
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen24
Toon deze groepsaccommodatie