0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Coronaproof zakelijk bijeenkomen in Beugen!

In alle rust aan de rand van de natuur zijn er bij de Vilt veel mogelijkheden voor inspirerende coronaproof zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen, heisessies en cursusdagen.

Deze bijeenkomsten kunnen hier in alle beslotenheid plaatsvinden in een ruime vergaderzaal met moderne vergaderapparatuur en een goede wifi-verbinding. Uniek op deze locatie is de “Hooiwagen” die te huur is als coachings- en kantoorruimte.

Omdat gasten kunnen blijven overnachten in één van de acht gastenkamers is Groepsaccommodatie De Vilt in combinatie met Gasterij Onder de Panne ook bijzonder geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Informeer naar de mogelijkheden en er wordt graag een voorstel op maat gemaakt.

De Vilt - Vergaderarrangementen

Beugen, Noord-Brabant


 

GROEPSACCOMMODATIE DE VILT EN GASTERIJ ONDER DE PANNEDaar waar ooit de koeien op stal stonden wordt tegenwoordig vergaderd en tref..


Slaapkamers: Slaapkamers11
Badkamers: Badkamers10
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen20
Toon deze groepsaccommodatie

De Vilt - Ons Erf

Beugen, Noord-Brabant


 

Ons Erf is een vakantiehuis die bij uitstek geschikt is voor een kleine groep met natuurgebied De Vilt aan de achterdeur. In het ..


Slaapkamers: Slaapkamers3
Badkamers: Badkamers2
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen20
Toon deze groepsaccommodatie

De Vilt - De Vilt

Beugen, Noord-Brabant


: € 1.360,-

De Vilt is een groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien en bij uitstek geschikt is voor een gezellig en ontspannen ver..


Internet / Wifi
Kindermeubilair
Sport- en spelactiviteiten
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers8
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen40
Toon deze groepsaccommodatie