0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

ONTDEK ONS GEZELLIGE GROEPSHOTEL

In ons luxe groepshotel kunt u met groepen tot 40 personen verblijven en overnachten. De 15 luxe kamers zijn voorzien van eigen sanitair. Onze boerderijaccommodatie ligt in het coulisselandschap in Overijssel op 10 min afstand tussen de prachtige Hanzestad Deventer en natuurgebied de Sallandse heuvelrug in het prachtige Salland. Voor groepen en zakelijke bijeenkomsten.

Kom bij ons onthaasten en geniet van de boerderij en proef de Sallandse streekproducten…Wij kunnen uw verblijf compleet verzorgen met de producten uit de streek, bereid in onze keuken door onze kok.
Zelf koken ? Bezoek ook onze landwinkel met pure producten voor uw complete maaltijd. Bij aankomst kunnen wij uw vlees, zuivel of groentepakket al voor u klaarleggen.


Feestje? Onze groepsaccommodatie is ook ideaal voor een feest met overnachtingen, teambuilding, vergaderen of heisessies… Vraag naar de mogelijkheden van onze groepsruimte “de Huuskamer” met bar en
Compleet met buitenhaard , een sauna, kookeiland, kamers met eigen sanitair, een duurzaam gebouwde accommodatie en heerlijk eten uit de streek maken uw verblijf comfortabel en onvergetelijk.


Enorm veel activiteiten, zijn er op onze boerderij. Er is veel te doen en te beleven voor jong en oud. Eten drinken en leuke activiteiten alles op 1 locatie, van diverse gezelschapspellen tot actieve spellen en verschillende (kook)workshops met streekproducten verzorgt door kok Agnes.
o.a. Speelschuur “de koestal”, fietsverhuur, 9 holes Disc Golfbaan, familie skelterpuzzeltochten, GPS spel,schilderworkshop, wilgentenen vlechten, Oudhollandse spellen enz. enz.
Je kunt heerlijk fietsen, wandelen en genieten van het prachtige Sallandse land. Er liggen 15km aan wandelpaden rondom Heeten en het Overijssels kanaal ligt op loopafstand. Ook kunt je gaan zwemmen, schaatsen, ontspannen in beleveniscentrum de Scheg of naar avonturenpark Hellendoorn met hele familie…

Tot ziens bij ons op de boerderij...

|VERBLIJF11039|