0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

EEN BELEVENIS OP ZICH; OVERNACHTEN BIJ DE STRANDHOEVE...

In de prachtig verbouwde boerderijen treft u rust, ruimte en sfeervol comfort. De groepsaccommodatie bestaat uit OudLand met 9 kamers tot 31 personen en NieuwLand met 6 kamers tot 22 personen. OudLand en NieuwLand zijn aan elkaar te koppelen als SuyderZee tot 53 personen. De Bed & Breakfast heeft 7 themakamers en een extra slaapkamer voor in totaal 16 personen waarbij De Strandhoeve zich wereldbreed heeft georiënteerd. Overal slaapt u op heerlijke boxsprings en elke slaapkamer heeft een prachtige badkamer. De pittoreske havenstadjes Blokzijl en Vollenhove, het Nationaal Park Weerribben-Wieden, ons Hollands-Venetië Giethoorn en diverse bossen in de omgeving bieden vele mogelijkheden tot wandelen, fietsen en varen. Gelegen op slechts 1 uur van Amsterdam, Utrecht en Groningen.

Luxe, 5-sterren groepsaccommodaties

U tapt zelf uw biertje aan de bar, kletst gezellig bij in de loungehoek of geniet van het zonnetje op het terras. De moderne woonkeuken is voorzien robuuste houten tafels en fijne stoelen en diverse apparatuur zoals een professionele vaatwasser, grote koelkast, oven en groot gasfornuis is aanwezig. De groepsaccommodatie is drempelvrij, heeft brede deuren en een lift naar de eerste verdieping. Een aantal kamers zijn volledig uitgerust voor mindervaliden en veel voorzieningen voor mindervaliden zijn op aanvraag mogelijk.

Bed & Breakfast

Slaapt u in the Big Apple, Afrikaanse sferen, het klassieke Bretagne of oude China? In typisch Engelse stijl, mystiek Indonesië of de Hollandse kamer? In de werelds georiënteerde Bed & Breakfast verblijft u op basis van verzorging. De vers bereide maaltijden worden geserveerd in de ontbijtkamer die u tot uw beschikking heeft om gezellig met elkaar samen te zijn.

Comfortabel genieten

Op verzoek kunnen vele andere ondersteunende faciliteiten en voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf. Vraag naar de uitgebreide cateringmogelijkheden voor ontbijt, lunch, diner en/of barbecue. Of wat dacht u van zelf pizza's bakken in de houtgestookte pizza-oven? Ideaal voor familieweekenden, vriendenuitjes en zorgvakanties. Ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen.

Activiteiten voor jong en oud

Het activiteitencentrum, dat is gelegen op maximaal 600 meter van de accommodaties, heeft ruim 60 actieve, recreatieve en creatieve activiteiten voor u in petto. Speel CSI, Ik Hou van Holland of Wie is de Mol, of maak een puzzeltour in onze TukTuk, kano of per step. Activiteiten zoals boogschieten, wandklimmen, een creatieve workshop of een competitieve meerkamp kunnen zelfs op het terrein van de groepsaccommodatie. De Strandhoeve heeft activiteiten passend voor iedere doelgroep.

De Strandhoeve - SuyderZee

Blokzijl, Overijssel


: € 1.800,-

SuyderZee is een 5-sterren, luxe en gezellige groepsaccommodatie in een verbouwde boerderij voor groepen tot 56 personen. U slaapt..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Slaapkamers: Slaapkamers15
Badkamers: Badkamers15
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen56
Toon deze groepsaccommodatie

De Strandhoeve - Oudland

Blokzijl, Overijssel


: € 1.100,-

OudLand is een 5-sterren, luxe en gezellige groepsaccommodatie in een verbouwde boerderij voor groepen tot 34 personen. U slaapt o..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Slaapkamers: Slaapkamers9
Badkamers: Badkamers9
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen34
Toon deze groepsaccommodatie

De Strandhoeve - Nieuwland

Blokzijl, Overijssel


: € 900,-

NieuwLand is een 5-sterren, luxe en gezellige groepsaccommodatie in een verbouwde boerderij voor groepen tot 22 personen. U slaapt..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen22
Toon deze groepsaccommodatie