0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

COMFORTABEL GENIETEN TUSSEN WEILAND EN WATER...

Wij geloven dat samen zijn, contact met elkaar maken en bovenal mooie herinneringen creëren echt belangrijk is in het leven. De Turfhoeke is de plek om tijd door te brengen met je dierbaren; om samen tot rust te komen, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben.

De Turfhoeke ligt in de weilanden direct aan de Opsterlandse Compagnonsvaart (Turfroute); een mooi startpunt om te wandelen, fietsen, musea te bezoeken, te vissen of te varen. De Turfhoeke zit op korte afstand van prachtige natuurgebieden, waar je naar hartenlust kunt wandelen fietsen en genieten van alles wat de natuur daar te bieden heeft. Vanuit de accommodatie heb je direct aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk.
Maar ook op het terrein is voldoende te beleven: vissen aan de waterkant, kanoën op de vaart ( 5 kano's staan gratis ter beschikking!), springen op de grote trampoline, etc. En wat dacht u van onze verschillende arrangementen die op het terrein mogelijk zijn, zoals palingroken, handboogschieten of wie kan het snelste een katapult bouwen bij Expeditie Robinson. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Kom ook bij ons mooie momenten verzamelen!

 

De Turfhoeke - Groepsaccommodatie

Gorredijk, Friesland


: € 1.650,-

Uitgebreid samen koken in de royale keuken rijk voorzien van apparatuur en servies om daarna uitgebreid te tafelen aan de grote, e..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers8
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen20
Toon deze groepsaccommodatie