0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

RUST, RUIMTE, NATUUR & ACTIE... DE WOLFSKUIL!

De Wolfskuil is gelegen in het bos tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsaccommodaties liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs.

De vier accommodaties zijn kleurrijk ingericht en hebben allemaal een eigen buitenruimte. De Blokhut (22 personen) ligt midden in het bos naast een zandkuil. Het biedt veel privacy en rust. De Repelaerhoeve (35 personen) kijkt uit de weilanden met het Giethmerkerkbruggetje dat over de Regge loopt. Er is een aparte zithoek naast de grote leef- en eetruimte. De Mowglihut (22 personen) heeft op het terras een buitenhaard en is vlakbij het sportveld. De modern ingerichte De Jorishoeve (12-16-28 personen) heeft in de hal een groot schaakspel. De groepsaccommodatie heeft slaapkamers voor 2 personen.

Het terrein

Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos. Er is een speel-o-theek met onder andere zeskamp materiaal, levend Stratego en klootschieten. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding op 18 verschillende wijzen het bos beklimmen. En wat dacht u van een Fotokompas tocht? Of kanoën op de Vecht? Er zijn volop mogelijkheden.

Koken

U kunt zelf koken. Maar u kunt ook avontuurlijk bij ons koken! Maak eigen pizza’s in onze steenovenpizza of kook op open vuur met de Tundragrill. Natuurlijk kan barbecueën ook of maaltijden uit een restaurant laten bezorgen. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

De omgeving

Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit alle groepsaccommodaties loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. Ook bent u in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo Emmen.

 

De Wolfskuil - De Jorishoeve

Ommen, Overijssel


De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn gehee..


Fietsverhuur
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers14 Badkamers10 Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - Joris

Ommen, Overijssel


De Wolfskuil is gelegen in het bos tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsacco..


Fietsverhuur
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Sport- en spelactiviteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers6 Badkamers5 Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie