0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Een personeelsuitje in het groen bij Vakantie Meerlo


De omgeving en accommodaties van Vakantie Meerlo bieden veel mogelijkheden voor vergaderen en zakelijk overnachten. Bij Vakantie Meerlo ben je voor je personeelsuitje of teambuilding op de juiste plek!

Teambuilding in de buitenlucht
De vooruitzichten zijn positief: als het goed is kunnen we er binnenkort weer op uit met een (kleine) groep! Niet verkeerd dus om je alvast te oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Wat dacht je van een dag of aantal dagen heerlijk samen tot rust komen in het groen? Na de rumoerige periode of lange tijd van thuiswerken is het niet verkeerd om met teambuilding het groepsgevoel weer terug te winnen.

In onze ruime tuin kun je verschillende groepsactiviteiten ondernemen die je teambuilding compleet maken. Denk aan zeskamp, schermen of zelfs schapendrijven! Uiteraard kunnen we de activiteiten combineren met een heerlijke lunch of diner. Lees hier meer informatie over de activiteiten.

Daarnaast zijn jullie ook van harte welkom om (een aantal dagen) bij ons te verblijven. We hebben verschillende accommodaties die we met elkaar kunnen combineren, zodat we altijd een passend aanbod hebben voor jouw groep. De accommodaties, vakantiehuisjes en hotelkamers bieden de nodige faciliteiten en privacy voor een prettig verblijf. Ontdek hier de groepsverblijven.

Zakelijk verblijf in Noord-Limburg
Wanneer je voor zakelijke doeleinden in Noord-Limburg bent, ben je bij Vakantie Meerlo op het juiste adres voor een overnachting. In het hotel van Vakantie Meerlo kom je heerlijk tot rust in één van de huiselijk ingerichte kamers. Je voelt je meteen thuis! Dit hotel is slechts 8 km verwijderd van de Evenementenhal Venray, 10 minuten rijden van Horst en Venray en 20 minuten rijden van Airport Dusseldorf (Weeze). Bekijk hier de mogelijkheden voor een zakelijk verblijf.

Neem tussen je zakelijke activiteiten de tijd om tot jezelf te komen in de prachtige natuurrijke omgeving van Vakantie Meerlo. Zo zijn er vele prachtige wandelroutes te vinden in het Maaspark Ooijen-Wanssum. Wandelroutes afgewisseld met landschap van landbouwgronden, bossen en struweel met daar doorheen een slingerende beken en hoogwatergeulen van rivier de Maas.

Lekker erop uit met het gezin
Het is niet verkeerd om na deze gekke tijd eens wat extra aandacht aan jouw gezin te schenken. Ook voor hen is het niet altijd even gemakkelijk geweest. Verwen ze daarom eens extra met een vakantie of weekendje weg in eigen land. En waar kan dat nou beter dan in Limburg, de warmste provincie van Nederland? Zoek komende zomer het avontuur op in de natuur door te overnachten in de nieuwe Stoere Glamphutten van Vakantie Meerlo. Ervaar de luxe van de glamphut en geniet ondertussen volop van het prachtige uitzicht over de natuur. Even weer lekker tijd en aandacht hebben voor elkaar! Lees hier meer informatie over de Stoere Glamphutten.

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Glamphutten. Wij maken jouw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het Natuurpark Ooijen-Wanssum: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - Het Kasteelke

Meerlo, Limburg


: € 113,25

Ga erop uit naar het zonnige zuiden.....Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een v..


Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers2
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen8
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie