0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

RIANT VERBLIJVEN IN EEN GROENE OMGEVING...

De natuurgebieden rond Steenwijk zijn ideaal voor fiets – en wandeltochten. En uiteraard raden wij u een boottocht door Giethoorn of De Weerribben zeer bij u aan. Een perfecte locatie voor een familieweekend, heerlijk verblijven in een groene omgeving…

“De Eikenhorst” is een zeer ruim vakantiehuis ( totale oppervlakte is 450 m2) voor groepen van 10 – 30 personen. Deze riante bungalow ligt op 2 ha. grond, waarvan ruim 1 ha. eigen (speel)bos. Aan de zonzijde heeft “De Eikenhorst” een ruim en zonnig terras en een groot grasveld. Voor de kinderen is er een klimrek, schommel, zandbak en air-trampoline en niet te vergeten een tafeltennistafel.
“De Eikenhorst” heeft een zeer ruime woonkamer van 100m2. In het eetgedeelte staan 7 tafels met in totaal 30 stoelen. Als u T.V. wilt kijken of lekker rond de openhaard wilt zitten kan dat op één van de banken die in de zithoek staan. Daarnaast is er een grote serre waar u met gemak met 30 mensen kunt koffie drinken, borrelen of een spelletje kunt doen.
De Eikenhorst is luxe ingericht en is tevens aangepast voor rolstoelgebruikers.

De natuurgebieden rond Steenwijk zijn ideaal voor fiets – en wandeltochten. En uiteraard raden wij u een boottocht door Giethoorn of De Weerribben zeer bij u aan.

 

Een perfecte locatie voor een familieweekend , heerlijk verblijven in een groene omgeving…..

De Eikenhorst - De Eikenhorst

Steenwijk, Overijssel


: € 1.175,-

Welkom bij landhuis ‘De Eikenhorst’! De natuurgebieden rond Steenwijk zijn ideaal voor fiets – en wandeltochten...


Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers10
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen30
Toon deze groepsaccommodatie