0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Ervaar de ruimte in Ommen

En kom vergaderen bij groepsaccommodatie de Wolfskuil.

‘Zonder beeldscherm elkaar weer ontmoeten dat vonden wij prettig. De diepte in gaan wat werkinhoud betreft maar ook uitgebreider horen hoe het echt met iemand gaat. Wat ons opviel was dat we juist de kleine gesprekjes die we normaal bij de koffieautomaat voerden hadden gemist. Daar was nu de tijd voor.’

Er is veel ruimte in de groepsaccommodaties zowel binnen als buiten, waardoor op een verantwoorde manier vergaderd kan worden. Anderhalve meter afstand houden tot elkaar kan uitstekend.

Na een intensief overleg even met - of juist zonder- collega's een wandelingetje maken in het aangrenzende bos, wordt als aangenaam ervaren. Even weer tot rust komen in de buitenlucht.

Heel bijzonder is de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in het voedselbos wat De Wolfskuil aan het aanleggen is. Bekijk verschillende bomen, struiken, bessen en notenbomen. Leer hoe zo’n bos ontstaat, op welke wijze het wordt onderhouden en wat het effect is op de biodiversiteit. Het voedselbos ligt naast de Jorishoeve waardoor dit een makkelijk te regelen activiteit is.

Een heerlijke lunch met belegde broodjes en zelfgemaakte soep komen ze bij de Wolfskuil op een afgesproken moment graag brengen. 's Avonds een buffet van de keurslager kan - waarbij rekening gehouden wordt met diverse diëten- maar zelf een pizza maken in onze steenoven is ook erg gezellig.

'Iedereen vond het geweldig, lekker met elkaar aan de slag en binnen een paar minuten je eigen pizza eten'.

De Wolfskuil - De Hoeve

Ommen, Overijssel


: € 975,-

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open k..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - De Jorishoeve

Ommen, Overijssel


: € 1495,-

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn gehee..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers10
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - Joris

Ommen, Overijssel


: € 825,-

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze zeer moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De..


Fietsverhuur
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie