0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Even weg uit de hectiek en je volledig kunnen focussen op een vergadering?


Kom vergaderen bij een van onze SterGroep vergaderlocaties. Rust en ruimte staan hier centraal en zij bieden jou de mogelijkheid om ongestoord te vergaderen.

Daarnaast zijn er nog meer voordelen! Zo hoef je je niet druk te maken of de beamer wel geregeld is en of de lunch klaar staat. Dat verzorgt de vergaderlocatie allemaal voor jou. Vergaderen in een andere omgeving zorgt voor een frisse blik op de te bespreken onderwerpen en de opkomst van zo’n vergadering is vaak erg hoog. Alleen maar pluspunten dus!

SterGroep biedt verschillende vergaderlocaties aan waar jij en jouw team welkom zijn voor verschillende doeleinden. Weten welke vergaderlocatie het beste bij jouw gezelschap past? SterGroep helpt je graag met het vinden van de juiste locatie.

Unieke vergaderlocaties | SterGroep