0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Ga met je familie naar Villa Schoolthoff

Gelegen aan een bos in de Gelderse Achterhoek is deze accommodatie uitermate geschikt voor families.

Voor Mayke is het dit jaar al de tiende keer dat zij met haar familie een bezoek brengt aan Villa Schoolfhoff. Zij schrijft het volgende:

‘Wij hebben dit jaar met 41 familieleden van 3 t/m 6 juli ons traditionele familieweekend mogen vieren op de fantastische locatie van Villa Schoolthoff. Wat een mooie plek en volledig corona proof! Iedereen eigen sanitair en zo ruim opgezet dat je elkaar volledig alle ruimte kunt geven. Buiten is van alles te doen, bosspelen, vliegeren, trampoline, volleybal, vuurkuil, echt geweldig. Binnen en buiten genoeg meubilair om relaxed te kunnen eten, kortom voor deze "onzekere" tijd een ideale plek om te vertoeven.’

Ben jij nog op zoek naar een locatie voor jouw familieweekend? Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Villa Schoolthoff - Villa Schooltho..

Kring van Dorth, Gelderland


: € 2.400,-

Het mooiste stukje van de Gelderse Achterhoek is ónze achtertuin. Villa Schoolthoff is een ruime, karakteristieke groepsacc..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Internet / Wifi
Slaapkamers: Slaapkamers20
Badkamers: Badkamers23
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen46
Toon deze groepsaccommodatie