0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Genieten in het groen bij Vakantie Meerlo

Met Vakantie Meerlo als uitvalsbasis is er in de natuurrijke omgeving genoeg te ontdekken. Ga jij voor een gezellig vakantiehuisje, of zoek jij het avontuur op in één van de stoere hutten?

Ontspannen in de natuur

In deze gekke tijd is er niets lekkerder dan heerlijk tot rust komen in de natuur. En waar kan dat nou beter dan in Noord-Limburg: dé regio voor de buitenmens? Deze natuurrijke omgeving is de perfecte plek voor wandelaars, fietsers en mountainbikers om een vakantie of een weekendje weg te vieren. Vakantie Meerlo ligt midden in deze groene omgeving en heeft een divers aanbod aan accommodaties: er zit altijd een geschikte uitvalsbasis voor jou bij. Denk aan een gezellig vakantiehuisje, een prachtige hotelkamer of een avontuurlijke stoere hut of tent. Vakantie Meerlo in Noord-Limburg biedt sfeervolle accommodaties voor een vakantie met het hele gezin, waarbij een contactloos verblijf mogelijk is.

Recreëren in de natuur

In de omgeving van Vakantie Meerlo is er genoeg te ontdekken. Meerlo ligt aan het fietsknooppuntennetwerk en wordt omgeven door het prachtige Maaspark Ooijen-Wanssum. Daarnaast ligt Vakantie Meerlo pal aan het Pieterpad, de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland. Ook ligt Vakantie Meerlo op steenworp afstand van de Schadijkse Bossen, waar zich een mountainbikeroute van 17 km bevindt. Dankzij de grote natuurgebieden kun je erop uit én voldoende afstand houden van anderen.

Over Vakantie Meerlo

Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken jouw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie