0900-2025094

Groepsaccommodatie 10 personen

SterGroep is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse en unieke groepsaccommodaties voor grote groepen maar ook voor kleine groepen! SterGroep vindt het belangrijk om groepsaccommodaties aan te bieden die divers in grootte zijn zodat allerlei soorten groepen van een vakantie kunnen genieten. Binnen de 25 toplocaties zijn tal van mogelijkheden voor groepen van 10 personen.

Perfect voor kleinere groepen

De groepsaccommodaties zijn gelegen in een prachtige omgeving vol van streektradities en gezelligheid. De groepsaccommodaties zijn huiselijk en sfeervol ingericht om uw groep thuis te laten voelen. Alle groepsaccommodaties een authentiek karakter maar zijn voorzien van alle gemakken van deze tijd. Op deze pagina geven wij een overzicht van de groepsaccommodaties die perfect zijn afgestemd op een groepsgrootte van 10 personen.

Onderstaand vindt u een overzicht met alle groepsaccommodaties voor 10 personen.

De Buitenhorst - De Ouwe Stal

Schaijk, Noord-Brabant


: € 550,-

Nieuw in 2019: De Ouwe Stal! Deze accommodatie biedt u een gezellig ingerichte woonkamer die beschikt over een open haard, TV, DVD..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Privé terras
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers1
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen10
Toon deze groepsaccommodatie

De Vilt - Ons Erf

Beugen, Noord-Brabant


 

Ons Erf is geschikt voor maximaal 10 personen. In de sfeervolle gezamenlijke ruimte is een speelhoekje voor de kinderen. De profes..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Zelfverzorging
Rolstoel toegankelijk
Slaapkamers: Slaapkamers3
Badkamers: Badkamers2
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen10
Toon deze groepsaccommodatie