0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Groepsaccommodaties voor 10 personen

SterGroep is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse en unieke groepsaccommodaties voor grote groepen maar ook voor kleine groepen! SterGroep vindt het belangrijk om groepsaccommodaties aan te bieden die divers in grootte zijn zodat allerlei soorten groepen van een vakantie kunnen genieten. Binnen de 25 toplocaties zijn tal van mogelijkheden voor groepen van 10 personen.

Perfect voor kleinere groepen

De groepsaccommodaties zijn gelegen in een prachtige omgeving vol van streektradities en gezelligheid. De groepsaccommodaties zijn huiselijk en sfeervol ingericht om uw groep thuis te laten voelen. Alle groepsaccommodaties een authentiek karakter maar zijn voorzien van alle gemakken van deze tijd. Op deze pagina geven wij een overzicht van de groepsaccommodaties die perfect zijn afgestemd op een groepsgrootte van 10 personen.

Groepsaccommodatie voor 10 personen huren:

Meer informatie over de accommodaties kun je vinden door te klikken op het bijbehorende blok. Zoek je een grotere of kleinere groepsaccommodatie? Bekijk dan al onze accommodaties en vul het gewenste aantal personen in bij de Zoek & Boek.

De Buitenhorst - De Ouwe Stal

Schaijk, Noord-Brabant


: € 550,-

Nieuw sinds 2019: De Ouwe Stal! Deze accommodatie biedt u een gezellig ingerichte woonkamer die beschikt over een open haard, TV, ..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers4
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen10
Toon deze groepsaccommodatie

De Vilt - Ons Erf

Beugen, Noord-Brabant


 

Ons Erf is een vakantiehuis die bij uitstek geschikt is voor een kleine groep met natuurgebied De Vilt aan de achterdeur. In het ..


Slaapkamers: Slaapkamers3
Badkamers: Badkamers2
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen20
Toon deze groepsaccommodatie