0900-2025094

Groepsaccommodaties voor 10 personen

SterGroep is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse en unieke groepsaccommodaties voor grote groepen maar ook voor kleine groepen! SterGroep vindt het belangrijk om groepsaccommodaties aan te bieden die divers in grootte zijn zodat allerlei soorten groepen van een vakantie kunnen genieten. Binnen de 25 toplocaties zijn tal van mogelijkheden voor groepen van 10 personen.

Perfect voor kleinere groepen

De groepsaccommodaties zijn gelegen in een prachtige omgeving vol van streektradities en gezelligheid. De groepsaccommodaties zijn huiselijk en sfeervol ingericht om uw groep thuis te laten voelen. Alle groepsaccommodaties een authentiek karakter maar zijn voorzien van alle gemakken van deze tijd. Op deze pagina geven wij een overzicht van de groepsaccommodaties die perfect zijn afgestemd op een groepsgrootte van 10 personen.

Groepsaccommodatie voor 10 personen huren:

Meer informatie over de accommodaties kun je vinden door te klikken op het bijbehorende blok. Zoek je een grotere of kleinere groepsaccommodatie? Bekijk dan al onze accommodaties en vul het gewenste aantal personen in bij de Zoek & Boek.

|VERBLIJF11140||VERBLIJF11112|