0900-2025094

Groepsaccommodaties voor 12 personen

Op deze pagina laten we de groepsaccommodaties voor 12 personen zien. SterGroep beschikt over drie geschikte groepsaccommodaties in Overijssel en een groepsaccommodatie in het mooie Zeeland.

Overijssel

Joris is een zeer modern vakantiehuis van De Wolfskuil in Ommen. Deze accommodatie is ook geschikt voor mindervaliden. In De Lutte vind je groepsaccommodatie de Meidoorn van ’t Keampke. Dit is een sfeervol en warm vakantiehuis met vijf slaapkamers, ieder met eigen sanitair. Wil je helemaal ontspannen? Kies dan voor de ‘Familieboerderij’ van Landgoed ’t Borghuis in Losser met een eigen hout gestookte hottub. Heerlijk.

Zeeland

Houd je meer van zon, zee en zand? Boek dan groepsaccommodatie Huis de Bron van In de Boogerd Recreatie in Burgh-Haamstede. Deze groepsaccommodatie ligt op loopafstand van het strand en beschikt over een groot speelveld met verschillende spellen. Zo hoef je je nooit te vervelen.

Groepsaccommodatie voor 12 personen huren

Meer informatie over de accommodaties kun je vinden door te klikken op het bijbehorende blok. Zoek je een grotere of kleinere groepsaccommodatie? Bekijk dan al onze accommodaties en vul het gewenste aantal personen in bij de Zoek & Boek.

De Wolfskuil - Joris

Ommen, Overijssel


: € 825,-

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze zeer moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De..


Fietsverhuur
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie

't Keampke - De Meidoorn

De Lutte, Overijssel


: € 780,-

De Meidoorn is een warm en sfeervol vakantiehuis, geschikt vanaf 6 personen. Slaapkamers met eigen sanitair, een ligbad en een sau..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers5
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11012||VERBLIJF11025|