0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Groepsaccommodaties voor 16 personen 

SterGroep heeft groepsaccommodaties voor grote en kleine groepen. Hier behandelen we de groepsaccommodaties voor 16 personen. Hiervoor hebben we een aantal groepsaccommodaties in Overijssel, Friesland, Brabant en Zeeland. Zoek je een groepsaccommodatie voor meer of minder personen? Ga dan naar de groepsaccommodatie pagina en vul het aantal personen in bij de Zoek & Boek.

Overijssel

Er zijn vier groepsaccommodaties in Overijssel die geschikt zijn voor 16 personen. Twee groepsaccommodaties van Landgoed ’t Borghuis in Losser, groepsaccommodatie De Hoeve van De Wolfskuil in Ommen en groepsaccommodatie ’t Keampke – Buiten in De Lutte. Bekijk ze allemaal en kies de groepsaccommodatie in Overijssel die het beste bij jou past.

Friesland

Voor 16 personen hebben we één groepsaccommodatie in Friesland, namelijk Lodge de Das in Bakkeveen. Lodge de Das is een gezellige groepsaccommodatie met moderne keuken, bar en ruime living. Meer informatie over Lodge de Das is te vinden in de advertentie.

Brabant

Ook in Brabant hebben we een geschikte groepsaccommodatie voor 16 personen. Namelijk De Schouw van ’t Volderke in Dongen. De Schouw is een sfeervolle groepsaccommodatie met 6 slaapkamers met ieder een douche en toilet. Meer informatie kun je op de advertentie vinden.

Zeeland

Huis Zonneduin van In de Boogerd Recreatie in Burgh-Haamstede is een vrijstaande luxe groepsaccommodatie voor 16 personen. De groepsaccommodatie beschikt over een ruim sportveld en biedt verschillende mogelijkheden voor sport en spel. Meer informatie is te vinden in de advertentie.

Groepsaccommodatie voor 16 personen huren

Meer informatie over de accommodaties kun je vinden door te klikken op het bijbehorende blok. Zoek je een grotere of kleinere groepsaccommodatie? Bekijk dan al onze accommodaties en vul het gewenste aantal personen in bij de Zoek & Boek.

De Wolfskuil - De Hoeve

Ommen, Overijssel


: € 975,-

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open k..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11248||VERBLIJF11022||VERBLIJF11044|

't Volderke - De Schouw

Dongen, Noord-Brabant


: € 900,-

De Schouw is een vakantiehuis met 6 slaapkamers voor maximaal 16 personen. Een kinderbedje is natuurlijk altijd bij te plaatsen op..


Internet / Wifi
Kindermeubilair
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11014|

't Keampke - Buiten

De Lutte, Overijssel


: € 1.050,-

De naam zegt het al: 't Keampke Buiten, gelegen net buiten het terrein van 't Keampke midden tussen de weilanden. Een veranda met ..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie