0900-2025094

Groepsaccommodaties voor 30 personen

SterGroep beschikt over 14 groepsaccommodaties die perfect zijn voor groepen van 30 tot 38 personen. De groepsaccommodaties zijn verdeeld over Brabant, Drenthe, Gelderland, Limburg, Overijssel en Zeeland.

Brabant

Er zijn vier groepsaccommodaties voor 30 personen in Brabant. In Diesen ligt groepsaccommodatie Groot Genoegen van De Nieuwe Erf. Dit is een gezellig verblijf met houtkachel, bar en een grote tuin. Voor een luxe verblijf met een goed uitgeruste keuken kun je terecht bij groepsaccommodatie De Heideheuvel van De Heidebloem in Schaijk. Wil je echt Bourgondisch genieten? Dan is groepsaccommodatie De Hooiberg van Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon een uitkomst. Dit groepsverblijf beschikt over een professionele keuken, maar ook over de mogelijkheid om maaltijden laten te verzorgen als je geen zin hebt om te koken. Liever een unieke overnachting in een voormalig Capucijnenklooster? Boek dan de Gardiaan van de Beukenhof in Biezenmortel.

Drenthe

In Drenthe zijn er twee groepsaccommodaties voor 30 personen. Voor een luxe groepsaccommodatie in Drenthe met zowel tweepersoons-, als familie- en kinderkamers kun je terecht bij De Marinushoeve in Havelte. Voor groepen die in het Noorden van Drenthe willen verblijven, raden we groepsaccommodatie Het Europahuis aan van de Zwerfsteen in Roderesch. Deze accommodatie is compleet met 11 slaapkamers, een gezellige huiskamer met bar en lounge-gedeelte en een speel- en sportveld.

Gelderland

De Bongerd is onze groepsaccommodatie voor 30 personen in Gaanderen, Gelderland. Deze accommodatie ligt in het heerlijk rustige en rustieke achterhoek van Nederland. Deze omgeving is ideaal voor wandel- en fietsgroepen. Op het eigen terrein is er ook veel te doen in de vorm van sport en spel.

Limburg

Er zijn twee groepsaccommodaties in Limburg die uitermate geschikt zijn voor groepen van 30 personen. De eerste is de Kaarsenmakerij van Landgoed de Berckt in Baarlo. Vroeger woonden hier kloosterlingen die geduldig duizenden kaarsen maakten, tegenwoordig is het een luxe groepsaccommodatie waar je met de groep heerlijk kunt verblijven.

Overijssel

In Overijssel hebben we twee groepsaccommodaties voor groepen van rond de 30 personen. Beide groepsaccommodaties liggen in de buurt van Voor een zeer ruim vakantiehuis voor 30 personen raden wij groepsaccommodatie De Eikenhorst in Steenwijk aan. Een Ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Redelijk in de buurt ligt ook groepsaccommodatie Oudland van de Strandhoeve in Blokzijl. Dit is een luxe 5-sterren groepsaccommodatie in een verbouwde boerderij. Beide groepsaccommodaties zijn uitermate geschikt als uitvalsbasis voor een uitje naar Giethoorn, natuurgebied Weerribben-Wieden en meer.

Zeeland

Voor groepen die van zon, zee en zand houden heeft SterGroep twee groepsaccommodaties in Burgh-Haamstede, Zeeland. Beide verblijven zijn van In De Boogerd Recreatie. De eerste groepsaccommodatie is Hoeve Zonzijde. Dit groepshuis is geschikt voor groepen tot en met 34 personen. De andere groepsaccommodatie is Hoeve de Haayman. Hier kun je terecht met groepen tot 36 personen. Beide accommodaties bieden ruime speelvelden met verschillende voorzieningen voor sport en spel.

Groepsaccommodatie voor 30 personen huren

Klik op de blokken voor meer informatie over de groepsaccommodaties en kies de groepsaccommodatie die geschikt is voor jouw groep van 30 personen. Zoek je een groepsaccommodatie voor meer of minder dan 30 personen? Vul dan het aantal personen in de Zoek & Boek in op de accommodatiepagina.

De Nieuwe Erf - Groot Genoegen

Diessen, Noord-Brabant


 

Het ‘Groot Genoegen’ is groot genoeg voor groepen tot 42 personen. De houtkachel en bar dragen bij aan de gezellige ui..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Slaapkamers: Slaapkamers13
Badkamers: Badkamers14
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen42
Toon deze groepsaccommodatie

De Heidebloem - De Heideheuvel

Schaijk, Noord-Brabant


: € 1.000,-

De Heideheuvel is een luxe accommodatie die de mogelijkheid biedt tot het verblijf van 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers van..


Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen30
Toon deze groepsaccommodatie

De Eikenhorst

Steenwijk, Overijssel


: € 1.175,-

Boshuis de Eikenhorst is een luxe vakantiewoning in een zeer ruime eigen ruin en bos geschikt voor families, zakelijk en zorg voor..


Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers10
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen30
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11037||VERBLIJF11042|

Landgoed de Berckt - Kaarsenmakerij

Baarlo, Limburg


 

Een luxe woonkamer in de oorspronkelijke kaarsenmakerij is het centrale punt van dit compartiment. De aangrenzende badkamer heeft ..


Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers1
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen30
Toon deze groepsaccommodatie

De Bongerd - De Bongerd

Gaanderen, Gelderland


: € 1.850,-

Onze Achterhoekse groepsaccommodatie De Bongerd is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een ..


Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers13
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen32
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF10955|

Beukenhof - Gardiaan

Biezenmortel, Noord-Brabant


 

Gezamenlijke ruimtes Een eigen woonkamer dat alleen door uw groep gebruikt wordt.Koffie- en theevoorzieningTV, video, geluidsinsta..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers11
Badkamers: Badkamers8
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen26
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11011|

't Keampke - De Linde Plus

De Lutte, Overijssel


: € 1552,50,-

Een luxe groepsaccommodatie voor een grote groep. 13 Slaapkamers met eigen sanitair, een grote en een kleine woonkamer, ligbad, sa..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers13
Badkamers: Badkamers13
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen32
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11010|

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11040|