0900-2025094

Groepsaccommodaties voor 40 personen

De SterGroep heeft met 12 groepsaccommodaties een ruim aanbod aan verblijven voor 40 personen. Met een groep van 40 personen kun je goed terecht in een groepsaccommodatie in Brabant, Drenthe, Gelderland, Limburg en Overijssel.

Brabant

Vijf van de groepsaccommodaties voor 40 personen liggen in Noord-Brabant. Voor een meerdelige groepsaccommodatie in natuurgebied de Maashorst kun je goed terecht bij De Ontginning Plus van De Buitenhorst in Schaijk. Beukenhaeghe in Moergestel beschikt over twee groepsaccommodaties die geschikt zijn voor groepen van 40 personen, namelijk ‘De Hoeve’ en ‘Beukenhaeghe’. De accommodaties kun je gescheiden of samen huren, de instelling is erg flexibel. Groepsaccommodatie De Schaapskooi van Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon is een sfeervolle accommodatie met een goed geoutilleerde keuken. Groepsaccommodatie De Vilt in Beugen is een ruim verblijf met een groot omheind speelveld, verder kun je ook genieten van de dierenweide met ezeltjes, pony’s en meer leuke dieren.

Drenthe

In Drenthe beschikt de SterGroep over één groepsaccommodatie die perfect is voor groepen van 40 personen. Dit is groepsaccommodatie het Beneluxhuis van De Zwerfsteen in Roderesch. Deze accommodatie ligt in een prachtige omgeving in de natuur. Het bos loop je zo in. Verder zijn er ook verschillende sportvelden en een speeltuintje beschikbaar zodat je je nooit hoeft te vervelen.

Gelderland

Er zijn twee groepsaccommodaties voor groepen van 40 personen in Gelderland. Beide groepsaccommodaties liggen in de prachtige en rustige regio de Achterhoek. In Kring van Dorth staat Villa Schoolthoff. Dit is een ruime en karakteristieke groepsaccommodatie die omringd wordt door rust, ruimte en natuur. Ook ideaal voor zakelijk gebruik. In Hengelo in het Coulissenlandschap met bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen vind je Groepshotel De Tienhoeve. Je kunt zowel zelf koken als de maaltijden laten verzorgen in de Tienhoeve, daarnaast kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten van de naastgelegen familiecamping.

Limburg

In Baarlo, Limburg ligt Landgoed de Berckt. Dit is een prachtig historisch landgoed. Het Poortgebouw Keuken is een ruime vleugel van het landgoed die je kunt huren voor groepen van 40 personen. Dit gedeelte werd vroeger gebruikt als keuken en dienstwoningen van het kasteel. Voor een unieke historische overnachtig, raden wij Landgoed de Berckt in Limburg aan.

Overijssel

In Overijssel beschikt de SterGroep over drie prachtige groepsaccommodaties. In Heeten vind je Groepshotel De Maathoeve. Dit is een luxe groepsaccommodatie met sauna, feestzaal en verschillende gezelschapsspellen. Ideaal voor reguliere en zakelijke groepen. Wil je samen genieten in een Finse kota? Huur dan groepsaccommodatie de Vuursteen van Landgoed ’t Borghuis in Losser. De kota zorgt voor een unieke en gezellige plek om samen te zijn. Zo kun je er heerlijk een wijntje drinken, maar je kunt er ook een gezellige muziekavond houden. Dit alles, terwijl je er lekker warmpjes bij zit. Daarnaast beschikt deze accommodatie ook over een privé hottub. Heerlijk. Landgoed ’t Borghuis heeft nog een groepsaccommodatie voor 40 personen, namelijk De Sterre. Dit is een luxe accommodatie met 16 slaapkamers, allen voorzien van eigen badkamer. Daarnaast beschikt dit groepsverblijf over een riante woonkamer.

Groepsaccommodatie voor 40 personen huren

Als je op de onderstaande blokken klikt, dan kun je meer informatie vinden over de groepsaccommodaties. Bekijk, vergelijk en huur jouw ideale groepsaccommodatie voor 40 personen bij de SterGroep. Zoek je een verblijf voor meer of minder dan 40 personen? Bekijk hier dan al onze accommodaties en vul jouw groepsgrootte in bij de Zoek&Boek.

Landgoed de Berckt - Poortgebouw Ke..

Baarlo, Limburg


 

Poortgebouw Keuken is een ruime vleugel van het kasteel met 8 slaapkamers. Het dateert uit de 17e eeuw en is op de keldergewelven ..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers8
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen40
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11039|

De Buitenhorst - De Ontginning Plus

Schaijk, Noord-Brabant


: € 2.450,-

Voor een groep van maximaal 41 personen is onze accommodatie De Ontginning Plus heel geschikt.   Deze (samengestelde) accommo..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers16
Badkamers: Badkamers14
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen41
Toon deze groepsaccommodatie

Beukenhaeghe - De Hoeve

Moergestel, Noord-Brabant


 

Midden in het hart van Brabant, net buiten Moergestel, ligt de groepsaccommodatie Beukenhaeghe. De accommodatie bestaat uit twee g..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers8
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen44
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11024||VERBLIJF10956|

Villa Schoolthoff - Villa Schooltho..

Kring van Dorth, Gelderland


: € 2.400,-

Het mooiste stukje van de Gelderse Achterhoek is ónze achtertuin. Villa Schoolthoff is een ruime, karakteristieke groepsacc..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Internet / Wifi
Slaapkamers: Slaapkamers20
Badkamers: Badkamers23
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen46
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF10987|

De Tienhoeve - Groepshotel

Hengelo, Gelderland


: € 2.300,-

Groepshotel De Tienhoeve is gelegen in een coulissenlandschap met veel bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen. U zult hier het n..


Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Welcome
Slaapkamers: Slaapkamers16
Badkamers: Badkamers16
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen45
Toon deze groepsaccommodatie

Beukenhaeghe

Moergestel, Noord-Brabant


: € 947,50,-

Beukenhaeghe is een uitermate sfeervolle en charmante groeps- en feestaccommodatie. Door de prachtige ligging in het buitengebied ..


Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Slaapkamers: Slaapkamers16
Badkamers: Badkamers13
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen40
Toon deze groepsaccommodatie
|VERBLIJF11041||VERBLIJF11023|