0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Groepsaccommodaties voor 50 personen

Voor grote groepen heeft de SterGroep meerdere groepsaccommodaties. Hier tonen we alle groepsaccommodaties die perfect zijn voor groepen van 50 personen. De meeste groepsverblijven zijn te vinden in Noord-Brabant, maar we hebben ook prachtige groepsaccommodatie in Overijssel.

Brabant

In Brabant hebben we drie groepsaccommodaties voor 50 personen. Middenin natuurgebied de Maashorst in Schaijk vind je De Bonte Koe Plus van De Buitenhorst. Dit is een grote en luxe groepsaccommodatie met een grote centrale ruimte. De Bonte Koe beschikt over een grote keuken met alle faciliteiten om maaltijden te verzorgen. Verblijf je liever in een authentiek en historisch landgoed? Huur dan de Rode kamer / Bar Gaudentia van de Beukenhof in Biezenmortel. Deze groepsaccommodatie beschikt over een gezellige bar waar je heerlijk een drankje kunt doen moet elkaar. Boven de bar is een grote woonkamer die geschikt is om heerlijk te luieren of om te vergaderen.

Overijssel

Ben je met een groep tot 56 personen en zoek je een groepsaccommodatie in Overijssel? Dan is groepsaccommodatie SuyderZee van De Strandhoeve een goede optie. SuyderZee is een 5-sterren luxe groepsaccommodatie in Blokzijl. Deze accommodatie heeft ook aanpassingen voor mindervaliden. De viervoeter mag ook mee, huisdieren zijn namelijk welkom in deze groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie voor 50 personen huren

Voor meer informatie over de groepsaccommodaties kun je op de onderstaande blokken klikken. Bekijk, vergelijk en huur jouw ideale groepsaccommodatie voor 50 personen bij de SterGroep. Zoek je een verblijf voor meer of minder dan 50 personen? Bekijk hier dan al onze accommodaties en vul jouw groepsgrootte in bij de Zoek&Boek.

 
|VERBLIJF11038|