0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door

Groepsaccommodaties voor 60 personen

Een groepsaccommodatie vinden voor een groep van 60 personen is niet altijd even eenvoudig, hierom tonen wij hier de groepsaccommodaties die perfect zijn voor groepen van 60 personen. Bekijk, vergelijk en huur hier eenvoudig een groepsaccommodatie voor 60 personen en kies het verblijf dat past bij jouw groep.

Brabant

In Schaijk, Noord-Brabant vind je groepsaccommodatie De Buitenhorst. Dit is een mooi, luxe en groot groepsverblijf voor groepen tot 67 personen. De Buitenhorst bestaan uit drie delen die aan elkaar zijn geschakeld. Zo krijg je één grote groepsaccommodatie, dat is wel zo gezellig.

Groepsaccommodatie voor 60 personen huren

Wil je graag meer informatie of wil je alvast boeken? Klik dan op het blok van de gewenste groepsaccommodatie. Zoek je een verblijf voor meer of minder dan 60 personen? Bekijk hier dan al onze accommodaties en vul de groepsgrootte in bij de Zoek&Boek.

De Buitenhorst

Schaijk, Noord-Brabant


: € 3.675,-

Zoekt u een mooie, luxe grote groepsaccommodatie tot 67 personen dan bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. U heeft de be..


4all
Slaapkamers: Slaapkamers25
Badkamers: Badkamers22
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen67
Toon deze groepsaccommodatie