0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties Drenthe

Bent u opzoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe? In het zuiden en uiterste noorden van Drenthe biedt SterGroep verschillende groepsaccommodaties aan.
Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in een andere provincie? Bekijk dan eens onze regio-pagina.

Over Drenthe

Drenthe is gelegen in het noordoosten van het land en grenst aan de provincies Groningen, Overijssel en Friesland. Het oosten van Drenthe grenst aan de Duitse deelstaat Nederaksen. De hoofdstad van Drenthe is Assen. De provincie Drenthe is de meest dunbevolkte provincie van Nederland en heeft van alle provincies het meest zijn landelijke karakter weten te behouden.

Het grootste gedeelte van Drenthe bindt zich op het zo genoemde ‘Drents Plateau’, kenmerkend voor dit gebied is dat het ruim boven NAP ligt en voornamelijk is opgebouwd uit kleileem. Het hoogste punt van Drenthe ligt ruim 26 meter boven NAP en is gelegen in het noordoosten van Emmen. Drenthe 

In Drenthe zijn diverse natuurgebieden te vinden waar men  heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook zijn er 3 nationale parken; Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa, Nationaal Park Drents-Friese Wold en Nationaal Park Dwinelderveld.

Uiteraard kent Drenthe ook meerdere bekende plekken. Zo staat Assen bekend om de TT-races welke jaarlijks worden gehouden. Emmen vanwege Wildlands Adventure Zoo (voorheen Dienpark Emmen) en Zuidlaren om de Zuidlaarmarkt. Anders dan andere provincies kun je hier de mooiste musea niet vinden in de grote steden, maar ik de kleinere dorpen. Ga bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, of het Veenpark. De absolute trekpleister van Drenthe is natuurlijk Het Hunebeddencentrum in Borger. Hunebedden zijn het symbool van de provincie Drenthe. Deze werden ruim 5000 jaar geleden gebouwd door de boerenstammen. Enkele hebben de het overleefd tot deze tijd. Een hunebed is een tombe gemaakt van massieve stenen en wegen tot wel 40.000 kilogram per stuk.

Wilt u tijdens uw verblijf een dagje weg met de kinderen, Drenthe heeft volop mogelijkheden! Ga bijvoorbeeld eens naar Attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Plops Indoor Coevorden of Drouwenerzand in Drouwen.

De Zwerfsteen - Europahuis

Roderesch, Drenthe


: € 900,-

Het Europahuis biedt volop privacy en comfort. Het beschikt over 11 slaapkamers (alle begane grond). Elk met eigen douche, toilet ..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Slaapkamers: Slaapkamers11
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen38
Toon deze groepsaccommodatie

De Zwerfsteen - Beneluxhuis

Roderesch, Drenthe


: € 900,-

Het Beneluxhuis heeft een riant uitzicht. Bos en een Drents vennetje waaruit de kikkers kwaken. Hiervoor vindt u een uitstekend te..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Slaapkamers: Slaapkamers13
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen40
Toon deze groepsaccommodatie

Marinushoeve - Groepsaccommodatie

Havelte, Drenthe


: € 1.600,-

In de zeer luxe groepsaccommodatie Marinushoeve voelt u zich direct thuis. De grote woonkamer met meerdere zithoeken is gezellig i..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers13
Badkamers: Badkamers15
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen40
Toon deze groepsaccommodatie