Sterk in Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties Gelderland

Op 1 locatie in Gelderland vindt u een SterGroep groepsaccommodatie. Deze locatie biedt veel privacy en ruimte. Bovendien is de accommodatie gesitueerd in een mooie en rustige omgeving. Kom genieten van de rust en de ruimte en al het moois dat de SterGroep groepsaccommodatie in Gelderland u te bieden heeft. 

GROEPSACCOMMODATIES IN HET OOSTEN VAN GELDERLAND

De SterGroep accommodatie in Gelderland bevindt zich in de landelijke omgeving van de Achterhoek in Gaanderen. Bossen, velden, landweggetjes, fraaie boerderijen en landerijen, de Gelderse Achterhoek is een echte aanrader voor liefhebbers van rust en natuur. 

Wat te doen in Gelderland

In het midden en oosten van Nederland vindt u de grootste provincie van Nederland, de provincie Gelderland. De SterGroep Groepsaccommodatie in Gelderland zijn een uitstekende uitvalsbasis om de schitterende provincie te ontdekken. Rondom de SterGroep groepsaccommodatie in Gelderland vindt u uitgestrekte natuurgebieden, waaronder het bekendste natuurgebied van Nederland, Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen en misschien spot u nog wel een van de in het wild levende dieren. De provincie Gelderland biedt vele musea, waaronder het Openlucht Museum in Arnhem en Paleis het Loo in Apeldoorn. Tevens hebben veel van de grote steden de beschikking over een (groot) theater, waar ontzettend veel voorstelling gehouden worden.
Komt u  de SterGroep groepsaccommodatie bezoeken met uw gezin? Ook voor de kinderen is er veel te beleven, ontdek bijvoorbeeld Burgers Zoo, een van pretparken of de vele kastelen die Gelderland te bieden heeft.

De twee grootste steden van Gelderland zijn Arnhem en Nijmegen, hier kunt u genieten van de vele winkels, terrassen, cafés en restaurtants. Gelderland is zowel met openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

Gelderland is absoluut de moeite waard om eens te bezoeken!

Bekijk hieronder onze groepsaccommodatie in Gelderland:

De Bongerd - De Bongerd

Gaanderen, Gelderland


 

Onze Achterhoekse groepsaccommodatie De Bongerd is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een ..


Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers13
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen32
Toon deze groepsaccommodatie

Geen geschikte accommodatie kunnen vinden? Bekijk hier de andere  regio's of bekijk al onze  groepsaccommodaties.