Sterk in Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties Gelderland

Op 3 locaties in Gelderland vindt u 3 SterGroep groepsaccommodaties. Deze 3 locaties hebbe met elkaar gemeen dat ze allemaal veel privacy en ruimte bieden. Bovendien zijn ze gesitueerd in een mooie en rustige omgeving. Kom genieten van de rust en de ruimte en al het moois dat de SterGroep groepsaccommodaties in Gelderland u te bieden hebben. 

GROEPSACCOMMODATIES IN HET OOSTEN VAN GELDERLAND

De 3 SterGroep locaties in Gelderland bevinden zich in de landelijke omgeving van de Achterhoek. U vindt ze in Hengelo, Gaanderen en Kring van Dorth. Bossen, velden, landweggetjes, fraaie boerderijen en landerijen, de Gelderse Achterhoek is een echte aanrader voor liefhebbers van rust en natuur. 

Wat te doen in Gelderland

In het midden en oosten van Nederland vindt u de grootste provincie van Nederland, de provincie Gelderland. De 3 SterGroep groepsaccommodaties in Gelderland zijn een uitstekende uitvalsbasis om de schitterende provincie te ontdekken. Rondom de SterGroep groepsaccommodaties in Gelderland vindt u uitgestrekte natuurgebieden, waaronder het bekendste natuurgebied van Nederland, Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen en misschien spot u nog wel een van de in het wild levende dieren. De provincie Gelderland biedt vele musea, waaronder het Openlucht Museum in Arnhem en Paleis het Loo in Apeldoorn. Tevens hebben veel van de grote steden de beschikking over een (groot) theater, waar ontzettend veel voorstelling gehouden worden.
Komt u een van de SterGroep groepsaccommodaties bezoeken met uw gezin? Ook voor de kinderen is er veel te beleven, ontdek bijvoorbeeld Burgers Zoo, een van pretparken of de vele kastelen die Gelderland te bieden heeft.

De twee grootste steden van Gelderland zijn Arnhem en Nijmegen, hier kunt u genieten van de vele winkels, terrassen, cafés en restaurtants. Gelderland is zowel met openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

Gelderland is absoluut de moeite waard om eens te bezoeken!

Bekijk hieronder onze groepsaccommodaties in Gelderland:

De Bongerd - De Bongerd

Gaanderen, Gelderland


 

Onze Achterhoekse groepsaccommodatie De Bongerd is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een ..


Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers13
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen32
Toon deze groepsaccommodatie

De Tienhoeve - Groepshotel

Hengelo, Gelderland


 

Groepshotel De Tienhoeve is gelegen in een coulissenlandschap met veel bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen. U zult hier het n..


Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Welcome
Slaapkamers: Slaapkamers16
Badkamers: Badkamers16
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen45
Toon deze groepsaccommodatie

Geen geschikte accommodatie kunnen vinden? Bekijk hier de andere  regio's of bekijk al onze  groepsaccommodaties.