0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Kom gezellig coronaproof nazomeren in de Achterhoek!

Bij Groepsaccommodatie De Bongerd zijn er nog mogelijkheden voor oktober en november.

De Bongerd is als groepsaccommodatie ideaal voor familie-, vrienden-, en zorggroepen die op zoek zijn naar een comfortable en sfeervolle accommodatie met veel ruimte en privacy. De accommodatie beschikt over 12 slaapkamers verdeeld over 8 tweepersoonskamers en 4 vierpersoonskamers. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Op het terrein zijn een trampoline, een jeu de boules baan en een volleybalnet. Daarnaast is er een overkapping (de oude ‘karloods’). Dit is een goede plek – ook als het weer tegen zit - om buiten te zitten en eventueel te barbecueën. Je kunt er gebruik maken van 2 kogel BBQ's, de tafeltennistafel en het dartbord. Ook staat er een houtkachel voor een gezellig vuurtje 's avonds.

De Bongerd ligt op eigen terrein waardoor er veel privacy is voor je groep. Op het veld naast de accommodatie is ruimte genoeg om te voetballen, volleyballen of andere spellen te doen. Maar ook in de omgeving zijn er volop mogelijkheden voor prachtige fiets- en/ of wandeltochten en andere activiteiten.

Voor de weekenden in oktober en november heeft de accommodatie nu een speciale actie! Deze weekenden boek je met 20% korting.

Interesse? Neem snel contact op via bongerd@stergroep.nl of 0486-477744.

De Bongerd - De Bongerd

Gaanderen, Gelderland


: € 1.850,-

Onze Achterhoekse groepsaccommodatie De Bongerd is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een ..


Huisdieren toegestaan
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers12
Badkamers: Badkamers13
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen32
Toon deze groepsaccommodatie