0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Even weg van het Coronanieuws

Het was allemaal erg wennen, maar met verschillende aanpassingen hebben wij bij Nieuw Allardsoog de eerste zakelijke bijeenkomsten weer mogen faciliteren.

Na weken van schilderen, tuinieren, schoonmaken en thuis zitten is ons personeel weer zijn eigen taken aan het hervatten. De kok staat weer fluitend in de keuken en de receptioniste is weer druk met de verwerking van de stroom van nieuwe aanvragen.

De zalen worden nu in een ‘anderhalve meter afstand opstelling’ klaargezet en de gasten worden een week vooraf gevraagd om onze maatregelen door te nemen en thuis te blijven bij klachten. Op verschillende plekken in het restaurant en de conferentiezalen staat desinfectiemiddel. Op de vloer is markering geplakt en voor de receptie hangt een spatscherm. Er was een gezonde spanning bij het ontvangst van de eerste groep, alsof wij onze eerste werkdag weer herbeleefden.

Wij zijn nu een paar weken verder en hebben het ritme weer te pakken. Het ontbijt, de lunch, een borrel en een diner worden op een andere manier aangeboden. Waar wij voorheen een uitgebreid lunchbuffet aanboden, hebben wij de eerste weken een lunchpakket verzorgd. Nu zijn wij weer zover dat wij een lunchbuffet aanbieden, maar dan zijn alle gerechten per persoon geportioneerd en hebben wij voor de verschillende groepen een eigen buffet.

Het is een bijzondere situatie en wij maken er het beste van. Groepen geven aan ‘even niet aan Corona te hoeven denken’ wanneer ze bij ons zijn. Ze zijn blij dat wij weer voor ze klaarstaan en vinden de manier waarop ontzettend prettig. Door de ruimte op ons terrein kunnen onze gasten elkaar met de juiste afstand weer ontmoeten.

Vele groepen zien elkaar weer voor het eerst bij ons, na maanden te hebben thuis gewerkt. Wij zijn blij en dankbaar dat wij onze gasten weer mogen ontvangen en dat zij na een periode van thuis werken weer bij ons terug komen.

Nieuw Allardsoog - Lodge de Das

Bakkeveen, Friesland


: € 830,-

Lodge de Das biedt plaats aan 14 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar en een ruime sfeervolle living met hog..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Internet / Wifi
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers8
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoor..

Bakkeveen, Friesland


: € 1.460,-

Lodge de Eekhoorn biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een pantry, bar en een sfeervolle living met hoge en lage..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Indoor activiteiten
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers14
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

Nieuw Allardsoog - Lodge de Fazant

Bakkeveen, Friesland


: € 1.460,-

Lodge de Fazant biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar en een sfeervolle living met open h..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Internet / Wifi
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers14
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie