0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Zakelijke mogelijkheden bij De Maathoeve in Overijssel

De Maathoeve biedt de perfecte combinatie voor een zakelijk verblijf. Diverse vergaderruimtes, groepsactiviteiten, groepshotel, catering en uiteraard onze gastvrijheid en service.

De Maathoeve is dan ook de perfecte locatie voor een vergadering, brainstormsessie of teambuildingsessie. Wij bieden niet alleen alle gewenste faciliteiten, wij kunnen je volledig ontzorgen. Terwijl jij je richt op de inhoud van de vergadering of training, zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Of dit nou een groepsactiviteit, lunch of diner, of een overnachting is, het zal je aan niets ontbreken. Zo blijkt ook uit de volgende recensie:

‘Fijn dat we deze intensieve bijeenkomst hier konden houden na Covid 19! Prima lokatie coronaproof en na intensief vergaderen heerlijk samen na tafelen. Een aanrader voor een organisatie!‘