0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Veilig eropuit in de Achterhoek

Groepshotel de Tienhoeve heeft in de maanden juni, juli en augustus nog diverse periodes beschikbaar om er toch nog even eropuit te gaan. Vanwege annuleringen van grote groepen, biedt zich nu de kans aan om met kleinere groepen (vanaf 20 personen) bij de Tienhoeve te verblijven.

De accommodatie is ruim opgezet en beschikt over 16 slaapkamers met eigen sanitair. In de grote eetruimte kunnen we diverse opstellingen maken zodat je op afstand toch nog gezellig bij elkaar kunt zijn. Ook kun je plaatsnemen in de huiskamer voor een spelletje of je favoriete programma op de televisie.

In deze tijd waarin het Corona-virus onze dagelijkse doen en laten bepaald, kunnen wij je veilig ontvangen. Je verblijft altijd enkel met je eigen groep in de accommodatie, wij zorgen voor goede hygiëne en je kunt gebruik maken van een ruime accommodatie!

Neem contact met ons op voor op maat gemaakte offerte voor de beschikbare periodes via tienhoeve@stergroep.nl of 0486-477746!

|VERBLIJF13083|