0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Zomeren op Nieuw Allardsoog

De zomer is altijd heerlijk op Nieuw Allardsoog. Op het lommerrijke terrein is het heerlijk luieren, maar er is ook een sportveld en klauterbos. Lekker wandelen op de hei of fietsen in de prachtige omgeving en genieten van elkaars gezelschap.

Alle privacy gegarandeerd in onze ruime vakantiehuizen. Omdat alle lodges beschikken over hotelkamers en ruime livings en terrassen kunnen wij je veilig ontvangen. Families zijn niet verplicht om 1,5 meter afstand te houden.

Er zijn nog enkele weekenden/weken vrij in één van onze lodges van 10 tot 30 personen. Check de website of bel ons op 0516-543888.

Nieuw Allardsoog - Lodge de Eekhoor..

Bakkeveen, Friesland


 

Lodge de Fazant biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar en een sfeervolle living met open h..


Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers0
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

Nieuw Allardsoog - Lodge de Das

Bakkeveen, Friesland


 

Lodge de Das biedt plaats aan 14 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar en een ruime sfeervolle living met hog..


Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers8
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

Nieuw Allardsoog - Lodge de Fazant

Bakkeveen, Friesland


 

Lodge de Eekhoorn biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een pantry, bar en een sfeervolle living met hoge en lage..


Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers14
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie