0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Onze accommodaties en de RIVM regels

In onze accommodaties kun je op een veilige manier met jouw eigen, besloten groep verblijven.

Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om met een groep in een van onze accommodaties te verblijven. Je kunt – ondanks de maatregelen – toch een heerlijk verblijf hebben bij een van onze accommodaties. Daarbij worden de RIVM regels natuurlijk in acht genomen. Bij deze regels is het toegestaan dat je met meerdere gezinnen / een vriendengroep in 1 accommodatie verblijft, gemeenschappelijk sanitair kan gebruiken,  samen kookt maar ook activiteiten buiten kunt ondernemen. Onze accommodaties beschikken over veel ruimte en er is van alles te doen.  

Een van onze gasten deelt graag zijn ervaring: ‘Na de afgelopen maanden grotendeels thuis te hebben gezeten zijn we afgelopen weekend met een groep van 25 personen een weekend weggeweest. Elk jaar gaan we met de vriendengroep die elkaar kent vanuit de studie een weekend naar een groepsaccommodatie. Het was lang de vraag of het dit jaar ook door kon gaan. Uiteindelijk bleek het gelukkig te kunnen en zijn we afgereisd naar Limburg.

Bij aankomst was het eerst ietwat onwennig vanwege de afstandsregels, maar door de ruime opzet van het huis en het terrein voelden we ons al snel thuis. Binnen in het huis was er veel ruimte en had elke familie zijn eigen slaapkamer en sanitair. Buiten hadden we een grote tuin voor onze groep alleen zodat we geen moment het idee hadden ‘opgesloten’ te zitten.

Het weer werkte ook mee en de geplande activiteiten zoals, scooter rijden, wandelen, BBQ’en en ‘beeldhouwen’ met mergel waren ook heel goed te doen met de geldende sociale regels. Zelfs bier drinken ging goed. Ook niet onbelangrijk.

Klik hier om terug te gaan naar de homepagina