0900-2025094
Logo

Bij onze accommodaties kun je op een veilige manier samen komen met je groep. De accommodaties zijn aangepast aan de RIVM richtlijnen en beschikken over veel ruimte. Er is van alles te doen in en om onze accommodaties. Benieuwd naar ons aanbod? Neem snel een kijkje op onze homepage!

Ga door
Sterk in Groepsaccommodaties

Overnachten in de bossen bij Ommen

Heerlijk dat je weer met elkaar weg kunt. Echt bijpraten en genieten van de mooie natuur om je heen. Dat kan in een ruim vakantiehuis in de bossen bij Ommen.

Ze hebben nog beschikbaarheid in de zomermaanden voor zowel de Joris als De Hoeve. Het bos als achtertuin bij het gezellige stadje Ommen. Een ideale omgeving om te wandelen, fietsen of kano te gaan varen.

De Hoeve heeft een zeer ruime woonkamer (met zitplekken voor 28 personen) waardoor je met 16 personen ontspannen kunt komen overnachten. Ook zijn er 2 persoons kamers. De Joris kun je huren met 12 personen als jullie uit maximaal 3 huishoudens bestaan (anders is het maximum 10). Wil je alleen met je gezin komen? Dan kan dat op dit moment ook, de Wolfskuil hanteert dan een gezinstarief.

De Wolfskuil - De Hoeve

Ommen, Overijssel


: € 975,-

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open k..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - De Jorishoeve

Ommen, Overijssel


: € 1495,-

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn gehee..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers10
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - Joris

Ommen, Overijssel


: € 825,-

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze zeer moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De..


Fietsverhuur
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie