0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

DE MAATHOEVE: ALLES OP 1 LOCATIE

Gelegen in een Sallandse gastvrije, landelijke omgeving vindt u Recreatiebedrijf de Maathoeve. Veel  bezoekers kijken met een positief gevoel terug op hun verblijf in deze accommodatie. Dat blijkt uit de mooie recensies die zij ontvangen.

‘Prima mooi modern verblijf (groepshotel) in een Sallandse gastvrije landelijke omgeving. Dit groepshotel voor jong en oud is in 2017 geopend. Wij hebben er met onze familie (20-30 p) al 2x ons familieweekend gehouden en zijn zeer tevreden over de service en gastvrijheid van de eigenaar(s). Alsook hun ontbijtservice, geo spel, wijnproeverij, BBQ en andere aanvullende activiteiten. Hotelkamers zijn zeer schoon/bedden uitstekend. Hanzestad Deventer is zeer dichtbij en zeer de moeite waard. Verder te bezoeken Raalte/Heino/Zwolle etc. Wandelen is ook prima in dit gebied. Wij hebben opnieuw geboekt! ‘ is een van deze mooie recensies.

Vele families hebben al met veel plezier een bezoek gebracht aan de Maathoeve: ‘Wij hebben met onze kinderen en (achter)kleinkinderen (26 personen) in De Maathoeve een familiefeest gevierd in verband met ons 60-jarig huwelijk en de 85e verjaardag van de 'bruidegom'. Iedereen was heel enthousiast over de gehuurde accommodatie: het Groepshotel. De indeling, de ruimte en de luxe werden door velen genoemd en geprezen. Doordat het heerlijk nazomerweer was konden we ook volop genieten van het buitenterrein. En wat ook zo fijn is: je hebt volledige privacy en wordt niet gestoord door andere bezoekers. Er worden nu al plannen gesmeed om over een paar jaar zo'n familiereünie in De Maathoeve te herhalen! ‘

Het recreatiebedrijf biedt ook mogelijkheden tot het verzorgen van catering: ‘De Maathoeve is een prachtige lokatie voor een weekend met vrienden of familie. Het hotel is van alle gemakken voorzien, zeer sfeervol ingericht, goed onderhouden en schoon. Peter en Agnes zijn zeer gastvrij en aanwezig als je ze nodig hebt. Ook de catering die  door hun verzorgd werd, was van goede kwaliteit. Het is geschikt voor jong en oud. Wij waren met een groep van tussen de 6 en 80 jaar en iedereen heeft genoten. Een echte aanrader! Het verzorgen van de boodschappen via de lokale Spar is ook erg handig. Alles is aanwezig bij aankomst.’

Bent u na het lezen van deze recensies benieuwd naar de Maathoeve? Neem een kijkje op https://www.maathoeve.nl/ voor meer informatie.

 

|VERBLIJF11039|