0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

KLAVERJASSEN EN GEZELLIGHEID: DIT KAN BIJ GROEPSHOTEL DE TIENHOEVE!

Twee maal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, organiseert groepshotel de Tienhoeve klaverjasweekenden. Het eerstvolgend klaverjasweekend vindt plaats op 27,28,29 november 2020 en er zijn nog plaatsen vrij!

Het weekend staat in het teken van gezelligheid en ontspanning. Het is niet de bedoeling om met het bekende mes op tafel te spelen. De Amsterdamse variant wordt gespeeld en men speelt niet met vaste partners. Onze accommodatie beschikt over 16 slaapkamers met allen een eigen badkamer. Daarnaast is er een gezellige huiskamer in het gebouw aanwezig waar u tussendoor lekker kunt ontspannen. Het aantal deelnemers varieert vaak tussen de 24 en 32 personen, een klein maar gemoedelijk gezelschap.

Het weekend begint op vrijdagmiddag en eindigt op zondagmiddag. De kosten voor deelname aan het weekend zijn € 137,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen, koffie en thee het gehele weekend en diverse maaltijden en tussendoortjes.

We hebben nog maar een paar plekken vrij , dus wees er snel bij !

Heeft u interesse? Ga dan naar onze website www.detienhoeve.nl/klaverjasweekend voor meer informatie.

De Tienhoeve - Groepshotel

Hengelo, Gelderland


: € 2.300,-

Groepshotel De Tienhoeve is gelegen in een coulissenlandschap met veel bos, houtwallen, heide en buitenplaatsen. U zult hier het n..


Indoor activiteiten
Internet / Wifi
Welcome
Slaapkamers: Slaapkamers16
Badkamers: Badkamers16
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen45
Toon deze groepsaccommodatie