0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Ontdek de mogelijkheden van Vakantie Meerlo

Zoekt u een mooie locatie in het groen voor uw familie- of vriendenweekend?
Wanneer u met een groep vrienden of familie een weekendje weg gaat, heeft u rekening te houden met veel verschillende wensen en verwachtingen. Zoekt u een locatie waar iedereen zich thuis zal voelen? Dan bent u bij Vakantie Meerlo aan het goede adres. U kunt bij ons heerlijk wandelen, fietsen, uitstapjes doen of gewoon even lekker niets doen.

Heeft u een grote groep? Dan kunt u ook een aantal van onze accommodaties makkelijk met elkaar combineren. Zo kunnen wij groepen ontvangen tussen de 7 tot 66 personen

Er is nog ruimte voor kleine groepen (8-21 personen) in het najaar. In het weekend van 11-12-13 oktober en 26-27-28 oktober is er nog plaats voor een grote groep ongeveer 50 personen.

Wandelen & fietsen door het Limburgse landschap
In de omgeving van Meerlo zijn veel wandelroutes, zoals de 14 kilometerroute: ‘Door Maasarm, beekdal en buurtschap’. De route loopt door een prachtig wisselend landschap van landbouwgronden, bossen en langs een slingerende beek. Daarnaast zijn veel mooie wandel- en fietsgebieden te vinden op een afstand van slechts 15 tot 20 minuten rijden: De Oude Maasarm, het Nationaal park Maasduinen en De Schaakse Bossen.

In de kerstvakantie naar Vakantie Meerlo
Wil je met de feestdagen er lekker op uit met de familie? Gezellig met elkaar verblijven in een mooie accommodatie en genieten van de Limburgse natuur? We hebben in de kerstvakantie nog een aantal plekjes vrij, reserveer snel! 

Over Vakantie Meerlo
Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Gaat u op stap met uw familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken uw verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

 

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuidenOntdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vakant..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis

Meerlo, Limburg


 

Ga erop uit naar het zonnige zuiden. Ontdek het natuurrijke buitenleven van het zonnige Noord-Limburg. Vakantie Meerlo is een vaka..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie