0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

De perfecte plek voor je familie- of vriendenweekend


Wanneer je met een groep vrienden of familie een weekendje weg gaat, heb je rekening te houden met veel verschillende wensen en verwachtingen. Zoek je een locatie waar iedereen zich thuis zal voelen? Dan ben je bij Vakantie Meerlo aan het goede adres. Je kunt bij ons heerlijk wandelen, fietsen, uitstapjes doen of gewoon even lekker niets doen.

Groepsaccommodaties

Vakantie Meerlo verhuurt groepsverblijven van 7 tot 53 personen. Deze accommodaties kunnen met elkaar gecombineerd worden voor een verblijf met een grote groep.
• De Schuur 22 personen
• Het Herenhuis 8 personen
• ’t Kasteelke 7 personen
• Stoere Hutten 8 personen
• Stoere tenten 8 personen

Wandelen & fietsen door het Limburgse landschap

Willen jullie samen genieten van een prachtige winterse omgeving? Vakantie Meerlo is gelegen nabij het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.
In de omgeving van Meerlo zijn veel wandelroutes, zoals de 14 kilometerroute: ‘Door Maasarm, beekdal en buurtschap’. De route loopt door een prachtig wisselend landschap van landbouwgronden, bossen en langs een slingerende beek.

Over Vakantie Meerlo

Vakantie Meerlo is veelzijdig in het verhuren van unieke accommodaties. Ga je op stap met je familie, vriendengroep of gezin? Vakantie Meerlo heeft groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, hotelkamers en Stoere Hutten en Stoere Tenten. Wij maken je verblijfswens op maat. Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm”: een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo - Het Herenhuis (8 ..

Meerlo, Limburg


: € 141,00

Het Herenhuis van Vakantie Meerlo dateert van 1771 en ligt aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuur..


Internet / Wifi
Zelfverzorging
4all
Slaapkamers: Slaapkamers4
Badkamers: Badkamers3
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie

Hotel Vakantie Meerlo

Meerlo, Limburg


 

Het groepshotel / groepsverblijf De Schuur (22p), Het Herenhuis (8p) en 't Kasteelke (7p) bieden samen een comfortabele en stijlvo..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers11
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen37
Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo - De Schuur (22 per..

Meerlo, Limburg


 

Er kunnen 24 personen in de accommodatie overnachten, waarvan 3 op een bijzet bed. De grote zit- en eetkamer van De Schuur die dat..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kamer met eigen douche
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers6
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen25
Toon deze groepsaccommodatie

|VERBLIJF11789|