0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

HERHALINGSBEZOEK VILLA SCHOOLTHOFF NAAR RECORDHOOGTE

In 2019 is het herhalingsbezoek in Villa Schoolthoff gestegen naar een recordhoogte. Nog niet eerder konden gastheer en gastvrouw Wim en Ria zoveel gasten voor de tweede, derde, vierde, vijfde, tot zelfs twintigste keer verwelkomen in hun buitenverblijf.

Al meerdere jaren achtereen mochten Wim en Ria zich verheugen in een heel hoog percentage terugkerende gasten. Daar waren zij heel blij mee natuurlijk. Het schept een heel persoonlijke band met heel veel plezierige gasten. Het geeft ook vertrouwen in de toekomst. Blijkbaar hebben gasten het erg naar hun zin in deze zeer ruim opgezette accommodatie.

Het aantal terugkerende gasten was al lange tijd hoog te noemen. Maar in 2019 werd het forse record van 82.5 % gehaald. Een absolute topper waar Wim en Ria haast verlegen van werden. Het trof hen bijzonder dat dit record werd gehaald zowel bij de familie-en-vriendengroepen als bij de bedrijfsbijeenkomsten. Dat laatste is zeker een hele mooie uitkomst. De afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan professionalisering van de accommodatie als thuisbasis voor bedrijven. Blijkbaar is dat goed gelukt.

Wilt u het ook eens beleven? Neem dan een kijkje op http://www.villaschoolthoff.nl/ en informeer naar de mogelijkheden.

 

Villa Schoolthoff - Villa Schooltho..

Kring van Dorth, Gelderland


: € 2.400,-

Het mooiste stukje van de Gelderse Achterhoek is ónze achtertuin. Villa Schoolthoff is een ruime, karakteristieke groepsacc..


Eigen bar / eigen drank voorziening
Fietsverhuur
Internet / Wifi
Slaapkamers: Slaapkamers20
Badkamers: Badkamers23
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen46
Toon deze groepsaccommodatie