0900-2025094
Sterk in Groepsaccommodaties

Kom in het najaar naar De Wolfskuil

Samen nog even een weekend in het najaar weg maar is er 1 of enkele personen slecht te been? Kom dan samen naar Ommen. We hebben het weekend van 16, 23 en 30 november de Jorishoeve nog beschikbaar.

Deze groepsaccommodatie ligt midden in het bos. U kunt met 28 personen komen logeren, u heeft dan 2 slaapkamers op de begane grond met een aangepaste badkamer. Eventueel kunnen er 4 hoog laag bedden geplaats worden. Bent u met een klein gezelschap? U kunt ook kiezen om een gedeelte te huren: De Hoeve voor 16 personen of De Joris voor 12 personen. U heeft dan 1 slaapkamer met aangepaste badkamer tot u beschikking. U deelt een gezamenlijk hal maar verder heeft u een eigen ingang en alle privacy die u wenst.

Doordat u in november komt zijn de kosten lager dan het hoogseizoen. De prijs is inclusief schoonmaak, energie, wifi. Voor vragen neem dan contact op met de Wolfskuil.

De Wolfskuil - De Hoeve

Ommen, Overijssel


: € 975,-

De Hoeve is het grote gedeelte van De Jorishoeve, geschikt voor 16 personen. De modern ingerichte ruime woonkamer heeft een open k..


Internet / Wifi
Outdoor activiteiten
Zelfverzorging
Slaapkamers: Slaapkamers8
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen16
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - De Jorishoeve

Ommen, Overijssel


: € 1495,-

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn gehee..


Fietsverhuur
Internet / Wifi
Kindermeubilair
Slaapkamers: Slaapkamers14
Badkamers: Badkamers10
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen28
Toon deze groepsaccommodatie

De Wolfskuil - Joris

Ommen, Overijssel


: € 825,-

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze zeer moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De..


Fietsverhuur
Locatie exclusief voor uw gezelschap
Speeltuin
Slaapkamers: Slaapkamers6
Badkamers: Badkamers5
Slaapplaatsen: Slaapplaatsen12
Toon deze groepsaccommodatie